USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиньрада - проти гомосексуалізму

12 Березня 2012 17:07
Десяту сесію Волинської обласної ради депутати завершили розглядом так званого «гей-питання». Обранці громади визначалися зі ставленням до гомосексуалізму.
Про це йшлося 12 березня під час другого пленарного засідання сесії.
Нагадаємо, звернення до Віктора Януковича, Кабінету Міністрів і Верховної Ради України підготував «свободівець» Віталій Собко. Зокрема, у тексті звернення йдеться про вимогу «не допустити руйнування віковічних устоїв нашого народу, категорично не поступатися традиційними моральними та родинними цінностями, які є нормою життя переважної більшості українського суспільства й, зокрема, Волинського краю».
Під час обговорення питання «нашоукраїнець» Михайло Бегаль запитав: «Чи, прийнявши звернення, ми не рекламуємо цю справу?»
Голова ради Володимир Войтович зауважив депутату, що зміст документу свідчить про осудження цього явища.
Обранець громади Анатолій Вітів жартома попросив роздруківку з результатами голосування.
Зрештою, 50 депутатів підтримали текст звернення, а 5 – не голосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Zavtramen Показати IP 12 Березня 2012 17:38
пчёли против мёда!))))) думается, зная как к этим "депутатам" относятся и что говорит народ - эта рада и есть это самое кубло)))
тиць-здиць до Zavtramen Показати IP 12 Березня 2012 17:57
Ну не треба так категорично. Зоофіли можуть образитися. А некрофіли собі...
дідо Показати IP 12 Березня 2012 19:19
Це дуже важлива проблема для Волині. Під Рагсами черги стоять геїв ,які хочуть одружитися. . Влада приховує реальні проблеми та крадіжки за такими голосуваннями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus