USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати - проти гомосексуалізму

21 Лютого 2012 15:13
Висловити своє негативне ставлення до гомосексуалізму та легалізації одностатевих шлюбів депутати Волинської обласної ради хочуть у зверненні до керівництва України.

Про це йшлося 21 лютого під час засідання постійної комісії з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, ЗМІ облради.

Депутат та священик Віталій Собко вважає, що нині українцям дедалі сильніше нав’язують помилкове переконання, що гомосексуальність – норма сучасного світу.

У зв’язку з цим депутати Волинської обласної ради хочуть звернутися до Президента Віктора Януковича, Кабінету Міністрів і Верховної Ради України. Зокрема, у тексті звернення йдеться про вимогу «не допустити руйнування віковічних устоїв нашого народу, категорично не поступатися традиційними моральними та родинними цінностями, які є нормою життя переважної більшості українського суспільства й, зокрема, Волинського краю».

«Ми проти того, щоб неприродний і ненормальний спосіб життя впроваджували як природний і нормальний», - пишуть депутати у проекті звернення.

Як стверджує Собко, поки жодна обласна рада не заявила про ствердну позицію щодо гомосексуалізму. «Ми повинні першими серед обласних рад висловити свою думку», - сказав протоієрей.

Поза тим, депутат обласної ради, регіонал Андрій Мельник поцікавився: «Скільки в нас на Волині тих геїв-лесбіянок?»

Собко відповів, що на заході України значно менше «таких людей, які себе так позиціонують», ніж на сході. «Це ще раз доводить, що в нас духовність на вищому рівні», - запевнив Собко.

Так, члени комісії підтримали проект звернення, а остаточно вирішувати, чи направляти його керівництву держави, будуть депутати облради під час сесії 6 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Патологоанатом Показати IP 21 Лютого 2012 16:35
Сколько же можно это слышать?( Возмущению просто нет предела! В любом вопросе (даже когда речь заходит о сексуальных девиациях) Вы - так называемые патриоты - выказываете свои провинциально-националистические бредни. Духовность спрашиваю я Вас? Это ГАНЬБА ! (не выдерживаю и перехожу на ВАШУ ДЕРЖАВНУ). Любіть Україну! И не старайтесь при каждом удобном случае делить ее на свою и чужую. Если Восток вам не такой одухотворенный, то живите без него. Если сможете)
йолка до Патологоанатом Показати IP 21 Лютого 2012 16:53
нічого дивного - чим більше членів партії районів, тим більше ... на душу населення
Патологоанатом до йолка Показати IP 21 Лютого 2012 17:34
Что же вы стесняетесь выражать свои мысли и скрываетесь на многоточиями? Высокодуховность не позволяет?) А про членство вы ошиблись. Я безпартийный доктор.
Уніат до йолка Показати IP 21 Лютого 2012 21:42
Йолка, чим більше читаю твої комети- тим більше переконуюсь, що ти поляц, може навіть масон, то того ж гомо -педро. і то дого ж люто ненавидиш український нврід.
зaгрeб до Патологоанатом Показати IP 21 Лютого 2012 19:07
Дeпутaты остeпeнитeсь вы остaвляeтe Мишу Кaнaновичa один нa один с своeй проблeмой.Нe отбирaйтe у нeго послeднeй мeчты.
33-й квартал Показати IP 21 Лютого 2012 17:54
Вони проти гомосексуалізму, але регулярно дивляться Наша Раша.
тиць-здиць Показати IP 21 Лютого 2012 17:57
Бджоли проти меду, або ще раз "Спасибі жителям Донбасу".
1 Показати IP 21 Лютого 2012 19:45
Паталогоанатом беЗграмотний в першу чергу.
Патологоанатом до 1 Показати IP 21 Лютого 2012 20:35
Тем кто кроме цифр боиться писать. Мы не о граммотности говорили, а о вашей духовности мнимой. Просто вам ответить нечего
5 Показати IP 21 Лютого 2012 21:07
Люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією були є і будуть! Скоро наші депутати будуть палко боротись із буревіями, палючим сонцем, градом і т.д. Для них інших проблем не існує. Вирішують тільки ті питання, в яких добре розуміються :)
Уніат Показати IP 21 Лютого 2012 21:45
Проста тема про п...ів пересварила українців. Стріляйте їх, вішайте, топіть, паліть і т.д. Наша ПРАВОСЛАВНА віра не признає ту погань. А якщо воно є- тікай в Америку чи Польщу.
Exaboto до Уніат Показати IP 22 Лютого 2012 11:32
нічого дивного немає в тому що ваша православна віра вчить стріляти, вішати, топити і спалювати інакомислячих людей. Це ж прописано в вашому ... писанні.
Іван Козолуп Показати IP 22 Лютого 2012 12:13
В Біблії сказано, що мужеложство - великий гріх і крапка!
Exaboto до Іван Козолуп Показати IP 22 Лютого 2012 13:42
"Если найден будет кто лежащий с женою замужнею, то должно предать смерти обоих: и мужчину, лежавшего с женщиною, и женщину; и так истреби зло от Израиля. Если будет молодая девица обручена мужу, и кто-нибудь встретится с нею в городе и ляжет с нею, то обоих их приведите к воротам того города, и побейте их камнями до смерти: отроковицу за то, что она не кричала в городе, а мужчину за то, что он опорочил жену ближнего своего; и так истреби зло из среды себя." - біблія. І шо, чому ж ви каменяни не вбиваєте?
МВВ Показати IP 28 Березня 2012 19:11
Мировое еврейство лоббирует гомосексуализм и поэтому скоро наши дети будут читать сказки о жирафах гомосеках (как в Швеции)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus