USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волиньрада ліквідує КП

29 Лютого 2012 15:11
Комунальне підприємство «Волиньінтехбуд» збираються ліквідувати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в стінах облради.

Комунальне підприємство раніше займалося комплектацією різноманітного обладнання. Проте з часом замовлень у підприємства поменшало, а послуги перестали бути затребувані. Тому обласна влада вирішила ліквідувати «Волиньінтехбуд».

Начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Юрій Куц розповів, що на цей час усі повноваження передаються підрядникам.

«На сьогодні влада виставила частину приміщень підприємства на аукціон. Аукціон відбувся, і вже є покупець», - розповідає Юрій Куц.

Депутат Волинської облради Святослав Кравчук, своєю чергою, переконує: гроші за приміщення комунального підприємства мають бути сплачені вже до наступної сесії облради.

«Якщо до моменту винесення питання на сесію не будуть проплачені гроші, то ми не зможемо прийняти рішення про ліквідацію. І ми не можемо залишити майно, яке не буде ні на чиєму балансі», - каже він.

Куц, в свою чергу, погодився із Кравчуком.

Отож, комісія Волиньради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області підтримала пропозицію про ліквідацію обласного комунального підприємства «Волиньінтехбуд» за умови вчасного розрахунку за продаж приміщень.

Святослав Кравчук зазначив: якщо до початку сесії кошти не будуть виплачені – це питання знімуть з порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йован Показати IP 29 Лютого 2012 17:56
Куца там не було і близько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus