USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

КП «Ласка» отримало приміщення у центрі Луцька

16 Липня 2014 13:42
Бухгалтерія та керівництво підприємства працюватиме у центрі міста, оскільки у районі ЛПЗ придатного приміщення не знайшли.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому Луцької міської ради 16 липня.

Як повідомила начальник відділу управління майном Алла Грабко, пропонується передати нежитлове приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 17 в оренду Комунальному підприємству «Ласка».

Лунали сумніви у необхідності цього рішення та пропозиції надати для цього приміщення поряд із комунальним підприємством, на околиці міста. На це перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що у районі ЛПЗ, де розташоване підприємство, приміщення для роботи керівника немає. Його підтримав заступник міського голови Тарас Яковлев, який повідомив, що будівля на вулиці Бенделіані, 7 непридатна для облаштування офісу та потребує реконструкції.

Пропонували також зняти питання із розгляду з метою відшукати інше приміщення для директора та бухгалтерії КП «Ласка» та розглянути його під час наступного засідання, однак у підсумку члени виконкоми усе ж підтримали рішення про надання підприємству в оренду нежитлового приміщення у центрі Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ххх Показати IP 16 Липня 2014 14:07
а як створювали те підприємство,що думали? Кантора мала бути в собачій буді,чи де?
Бармалєй Показати IP 16 Липня 2014 17:13
А шо, Дана до того сиділа на ГПЗ?
123 Показати IP 16 Липня 2014 22:37
На Мамсурова на території собачника їм буду поставте, велику таку буду, шоб і директор і завгосп і бухгалтер все в одному місці. Де таке бачено - щоб місце виробництва (так і хочеться сказати собачого .івнана) на Мамсурова, а офіс в центрі? Шумно, смердить? - Сиди і нюхай (працюй)!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus