USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиньрада провалила рішення по Ющенку. БЮТ у нокауті

10 Вересня 2008 12:30

Волинська облрада так і не змогла підтримати звернення, де звинувачується Президент Ющенко у розвалі Демкоаліції у Верховній Раді. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Після промови голови Волинської облради Анатолія Грицюка, де він закликав підтримати звернення, голосування засвідчило, що звернення підтримали 40 депутатів (мінімально потрібна кількість – 41).
Як пояснив Анатолій Грицюк, що він забув вставити карточку. Однак і повторне голосування засвідчило, що бракує одного голосу.
Лідер фракції БЮТ Олександр Свирида запропонував голосувати в таємному режимі, але заступник чільника облради Борис Загрева заявив, що це потрібне для фальсифікації. Однак пропозиція Свириди знову ж таки набрала тільки 40 голосів.
Представник УНП Валерій Діброва закликав депутатів не перетворювати облраду в клуб однієї політичної сили і перейти до «Різного» Зрештою, Анатолій Грицюк закрив засідання облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
перехожий Показати IP 10 Вересня 2008 12:55
А що на це сказав Володимир Налькович? Невже не звинуватив знову БЮТ у фальсифікації? Я ж казав, що язик без кістки...
Анонім Показати IP 10 Вересня 2008 13:18
після такого «Молодняк» «Нашої України» прийшов на сесію облради із транспарантами
Відвертий Показати IP 10 Вересня 2008 15:16
У якому нокауті!? Панове ……ЕЦи про що ви? Само звернення нікому не потрібне. До кого звертатись і з чим? Гарант нікого і нічого не чує окрім самого себе і оточуючого його балогану. Він забувши про все, окрилений «голубой мечтой» про президентство, відірвався від землі і літає ……. літає ….. літає, а тим часом диоксин разом із балогою роблять свою чорну справу. В результаті появляється на світ божий маразматичні заяви на кшталт державної зради, розголошення чогось там. А тим часом братство по деребану не дрімає, бондарі, гузі і всякі …..ЕЦи у вишитих сорочка, з прилизаними чубами з росєйськіми флагамі роблять клоунаду, вони дозволяють собі хамство, безкультур’я, їм можна – вони «обранці народу». А людям соромно, гірко і страшно у першу чергу за своїх дітей і батьків. А депутати хапуги, трутні, бандити жиріють і жирують. А люди чекають на змін і вони появились в останні дні роботи Ради, хто б за них не голосував і неважливо у якому форматі.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 09:55
А що провалила Волиньрада? Звернення до Ющенка про збереження демократичної коаліції! Це дійсно перемога Нашої України, Єдиного Центра та УНП тільки над ким чи чим? Над здоровим глуздом? Їм що демократична коаліція не потрібна?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 13:48
Здається не тільки облрада не підтримала але і райради не підтримали і в демократичний спосіб обговорили і не ганьбили і не хамили.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 14:47
Зато Шиба все зробив, аби таке звернення БЮТу до Президента було прийнято, бо хоче зберегти демократичну коаліцію, а Бондар і компанія навпаки хочуть демкоаліцію розвалити
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 19:44
slawa ukraini i takim jak julja wona molodez dumae za narod

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus