USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волиньрада занепокоєна безглуздими діями

4 Листопада 2011 11:08
Депутати Волиньради зацікавились, чому у Волинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів для луцьких дітей обмежують тривалість перебування в закладі.

З відповідним запитом звернувся до своїх колег депутат Петро Пронь (Партія регіонів) під час сесії Волинської обласної ради 4 листопада.
Пронь повідомив, що приблизно рік тому «було прийнято рішення, яке не відповідає здоровому глузду» – дітям, що мешкають в Луцьку, дозволили відвідувати заклад з 9 до 14 години. За його словами, загалом таких дітей майже 60.

«Від імені батьків прошу розглянути можливість створення групи продовженого дня», – звернувся до колег Пронь.
Депутат також розповів, що батьки цих дітей вкрай обурені таким режимом роботи.
«Люди заявили, що готові їхати до Верховної Ради», – додав Пронь.

Запит колеги депутати облради підтримало одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 4 Листопада 2011 11:19
1. Хто рік тому прийняв таке рішення? 2. Де пан Пронь був протягом року? 3. Кому направлено депутатський запит? Припускаю: 1. Рішення було прийнято в кабінетах ОДА конторльваних на той час однопартійцями п. Проня. 2. Протягом року до цього питання не було справи, бо й до виборів далеко й бюджетні кошти потрібно економити. 3. Депутатський запит направлено комусь з підлеглих Клімчука й Башкаленка, а про позитивне рішення питання домовились заздалегідь. PS. піар велика сила...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus