USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиньрада запрацювала. «НУ» звинувачує БЮТ у фальсифікаціях

10 Вересня 2008 10:51
З конфлікту поміж фракцією БЮТ та іншими фракціями розпочалася чергова сесія Волинської облради. Каменем спотикання стала кількість депутатів, що зареєструвалися у сесійній залі, – повідомляє 10 вересня репортер «Волинських Новин».
Під час першого голосування електронне табло засвідчило, що у сесійній залі присутні 41 депутат (мінімальний кворум). Це викликало обурення у представника фракції «Наша Україна» Ігоря Гузя, який запідозрив, що голосують «ліві» картки. Його підтримав представник фракції УНП Валерій Діброва, який підтвердив, що його картка лежить у кишені, а прізвище чомусь значиться серед зареєстрованих. Пан Діброва назвав це фальсифікацією. В залі виникла перепалка, найгостріша – між «Нашою Україною» та БЮТ. Друга і третя спроби поіменної реєстрації засвідчили на табло одну й ту ж кількість обранців громади Волині – 41 присутній депутат, після четвертої на табло з’явилася цифра 43, а після п’ятої – 42.
Зрештою, заступник голови облради Борис Загрева запропонував голосувати посвідченнями, оскільки система, на його думку, дає збій. Однак за це проголосували лише 5 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus