USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинська боксерка здобула нагороду на міжнародному турнірі в Чехії

8 Травня 2021 14:20
Ковельська боксерка Тетяна Коб під час другого дня міжнародного турніру з боксу серії Гран-прі в Чехії отримала першість та вийшла до наступного раунду.

Спортивний захід триватиме до 9 травня в місті Усті-над-Лабем, повідомляє Суспільне.

Тетяна Коб виступає в категорії 51 кілограм. Окрім неї, на ринг заявлені українські борчині Сніжана Холодкова та Марія Бова.

У Федерації боксу України зазначили, що змагання в Чехії є одними з останніх етапів підготовки Національної команди до наступних офіційних стартів – Європейського ліцензійного турніру на Олімпійські ігри у Токіо та Чемпіонату світу-2021.

Нагадаємо, у грудні минулого року ковельська боксерка Тетяна Коб здобула перше місце на представницькому міжнародному турнірі у німецькому Кельні – Cologne Boxing World Cup.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus