USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Підрозділи за 4 місяці не втратили жодного окопу, на деяких ділянках пішли вперед, вибивши росіян, – командир 100-ї бригади тероборони

29 Липня 2023 17:45
Підрозділи Волинської бригади тероборони вже чотири місяці виконують бойові завдання на Лиманському напрямку, де зараз росіяни перейшли в наступ. Ворог застосовує всі наявні засоби вогневого ураження: артилерію всіх найменувань та калібрів, танки, авіацію, ударні безпілотники і, звісно, регулярні піхотні штурми. Однак, підрозділи бригади не втратили жодного окопу, а на деяких ділянках пішли вперед і зуміли покращити тактичне положення, вибивши росіян з п’яти позицій.

Про це розповів командир окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ полковник Руслан Ткачук, повідомляє Military Media Center.

Він зазначив, що бригада на 90% складається з добровольців.

«Це максимально свідомі та вмотивовані люди, які прийшли до війська захищати свій дім, своїх рідних та нашу Україну. І хоча більшість із них військового досвіду не мали, проте бажання нищити ворога допомогло їм швидко опанувати військову справу», – наголосив полковник.

Читати ще: Чекає перемоги та зустрічі з коханою: 22-річний боєць волинської бригади ТРО став на захист України

Волинській бригаді тероборони вдалося витримати перші важкі бої на Донбасі, згуртуватися і стати одною командою. Особовий склад має впевненість у власних силах і знає, що може виконати бойове завдання, яким би важким воно не було.

«У мене немає сумнівів у нашій Перемозі! Та коли це станеться, часу розслаблятися не буде. Маючи такого сусіда, як росія, напоготові ми маємо бути завжди. Однак, я впевнений, що Свободу та Незалежність в українців уже не забрати нікому!» – відзначив Руслан Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 29 Липня 2023 23:39
На які 90 відсотків з добровольців? На 90 з мобілізованих і решта тер.оборонівці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus