USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська частина міжнародної траси, яку називають дорогою життя, стала безпечнішою

26 Листопада 2022 11:26
На міжнародному автошляху М-07 Київ – Ковель – «Ягодин» (на Люблін) завершено роботи з влаштування бар’єрного огородження на ділянці, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району. На узбіччях та розділювальній смузі встановлено понад 4,1 кілометра металевого оцинкованого бар’єрного огородження.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

Виконавець – підрядне підприємство ТОВ «ТБД».

Нагадаємо, що цю трикілометрову ділянку дороги М-07 минулоріч розширили у рамках реконструкції. Зокрема прокладали новий проїзд – провели підготовчі роботи, звели земляне полотно, влаштували тришарову основу та три шари асфальтобетону.

Також відновили проїзд. Стару дорогу розширили з 9 до 11 метрів та вкрили трьома шарами асфальтобетону, нанесли тимчасову дорожню розмітку.

Цьогоріч на цій ділянці автошляху провели роботи з організації дорожнього руху – встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку, а наприкінці червня новозбудованим лівим проїздом відкрили рух.

Ця ділянка автошляху М-07 реконструйована підрядним підприємством ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

За теперішніх реалій не можна переоцінити важливість цього міжнародного автошляху і для Волинської області, і для країни загалом. Тому волинські дорожники докладають максимум зусиль задля облаштування безпечних умов руху та підвищення пропускної спроможності цієї транспортної артерії.

На сьогодні на автодорозі М-07 Київ – Ковель – «Ягодин» тривають ремонтні роботи ще на двох об’єктах: відновлюють дорожнє покриття на майже двокілометровому відтинку перед пунктом пропуску «Ягодин» та влаштовують 24 кілометри укріпленого правого узбіччя завширшки понад два метри на ділянці Ковель – ПП «Ягодин».

Наявність широкого узбіччя вздовж М-07, яку нині без перебільшення можна назвати дорогою життя, дозволить зняти проблему зі стоянкою вантажівок у випадку утворення черг до кордону, а також під час складних погодних умов зимового періоду, що, своєю чергою, усуне загрозу безпеці руху для іншого транспорту, як було кілька місяців тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus