USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська дзюдоїстка виборола бронзу в Туреччині

10 Квітня 2019 08:44
Представниця Федерації дзюдо Волині Анастасія Турчин виграла бронзову медаль на турнірі серії «Гран-прі» у Анталії.

На шляху до бронзи Анастасія поборола угорку Евелін Саланкі та поступилася олімпійці Луїзі Мальцан. На рахунку німкені – понад 35 медалей з етапів кубків світу, бронза чемпіонату світу 2015 в Астані та три нагороди на континентальних першостях.

У втішних сутичках Турчин перемогла двох представниць Португалії. Першою зазнала поразки досвідчена Рахіма Рамірез, це дозволило волинянці поборотися за другу бронзу у ваговій категорії до 78 кг.

Представниця Федерації дзюдо Волині у другому бронзовому фіналі перемогла 19-річну Патрісію Сампайо. Турчин поборола суперницю придушенням косі-джиме на 78 секунді золотого рахунку.

«Настя виступала після тривалої травми. Тому ця нагорода для нас є дуже мотивуючою. Зараз нашим завданням номер один є планомірно набирати форму і старатися увійти в рейтинг до Олімпіади», – пояснив директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

Нагадаємо, минулого року в Анталії волинська дзюдоїстка виборола срібло. А на останньому «Гран-прі» в Тбілісі наприкінці березня вона була п’ятою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus