USD 40.76 41.15
  • USD 40.76 41.15
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.43

Волинська екстренка – найкраща в Україні у догоспітальному лікуванні інсульту

2 Лютого 2023 10:02
Колектив Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф нагородили заслуженою «платиною» у премії EMS Angels Awards. Цю нагороду вручають лікарям за високі досягнення у догоспітальному лікуванні інсульту.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

У 2022 році серед українських бригад екстреної медичної допомоги було проведено навчання та оцінено надання медичної допомоги при інсультах відповідно до європейських стандартів. За підсумками премії EMS Angels Awards відзначено три області: Волинську, Харківську і Житомирську.

Слід зазначити, що участь в конкурсі брали 57 бригад з 9 країн світу. Відтак волинська екстренка стала найкращою в Україні.

Тож 1 лютого консультант проєкту вручив платинову відзнаку директору обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимиру Шмалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus