USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська метальниця виступатиме на Чемпіонаті Європи

24 Квітня 2015 18:52
У Кіровограді відбувся перший етап Кубка України з легкоатлетичних метань та штовхання ядра, де виступила й збірна Волинської області. Наші спортсмени завоювали три медалі.

У змаганнях взяло участь 222 спортсмени з 19-ти регіонів країни.

Єдине «золото» для волинської команди принесла Анна Лагода, перемігши серед молоді у дисципліні метання спису. Вже у першій спробі Анна показала найкращий результат – 43,77 метрів.

Серед чоловіків друге місце у метанні диска посів представник Роман Рижий. У першій спробі спортсмен зупинився на позначці 52,55 м, але в другій перевершив цей результат рівно на шість метрів. На жаль, останні два метання були невдалими.

Ще одне «срібло» серед молоді завоювала Ірина Климець у дисципліні метання молота. Її результат – 63,21 м, а до рівня майстра спорту міжнародного класу не вистачило якихось 79 см. До речі, Ірина побила свій власний рекорд на 4,21 метри. За результатами змагань Климець відібрали молодіжний Чемпіонат Європи.



«Змагання добре проходили на новому стадіоні «Зірка», що побудували минулого року. Лише погода дуже погана була: то сніг, то дощ, то град, вітер дуже сильний і холодно. Суперники все ті ж, тому знала, що від кого чекати, - розповідає Ірина. – Перед чемпіонатом 19 днів була на тренувальному зборі в Новій Каховці, тому добре підготувалась».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спорт Показати IP 25 Квітня 2015 07:51
Навіщо вліпили москальську метальницю Абакумову в статтю прп волинських спортсменів?
Спорт Показати IP 25 Квітня 2015 12:24
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus