USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська міліція спалила зброю

24 Березня 2014 15:49
Щокварталу правоохоронці проводять акції знищення вилученої, добровільно зданої, знайденої зброї та боєприпасів.

Тож на території заводу «Промлит» у місті Нововолинську у вогняну піч потрапило 128 одиниць зброї (зокрема 55 мисливських рушниць, 35 газових пістолетів, 12 газових револьверів, три пневматичні пістолети, два пневматичні гвинтівки, два стартові пістолети, один револьвер і 5 пістолетів травматичної дії, 9 одиниць холодної зброї, три стволи обрізів і одну одиницю зброї кустарного виробництва. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко нагадав громадянам:

– Незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Полковник міліції також відзначив, що у випадку добровільної здачі зброї в органи внутрішніх справ громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вальтер Показати IP 24 Березня 2014 15:53
Ну у ПС явно не така зброя була!:)
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 16:32
Це що за раритети?))
Москаль Показати IP 24 Березня 2014 16:36
Я так понимаю, этот хлам и есть то, что хранилось на разграбленных складах ВВ во Львове и Ивано-Франковске? Этот мусор был в Галицком и Франковском райотделах милиции, где похищены около тысячи пистолетов Макарова, более 170 автоматов Калашникова, снайперских винтовок и пулемет Калашникова? Это и есть те ПЗРК "Игла" спи....ные из 80-го отдельного аэромобильного полка и 27-й отдельной мобильной бригады? Что за порожняк тут вваливают? Вообще народ за баранов держат. А ведь все это железо рано или поздно будет пущено в дело. Не хочу накаркать, но, боюсь, впереди на Украине большие беды...
Микола до Москаль Показати IP 25 Березня 2014 12:58
Нічого не вкрали, це фейк російських новин, і це вже доказано!!!
Лучани Показати IP 25 Березня 2014 12:40
Для ПС закони не писані!!!!!! Вони тільки від інших вимагають законності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus