USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинська митниця продає конфісковані запчастини. Хоче виручити 4,5 млн

16 Вересня 2023 15:49
Державна митна служба України в особі Волинської митниці оголосила перший митний аукціон (редукціон) із продажу запчастин та комплектуючих для кондиціонерів Mitsubishi Electric у кількості 1070 одиниць.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

На аукціон виставлено клапани, котушки, пульти керування, акумулятори, модулі активного фільтра, вентилятори, вимикачі, гвинти, запобіжники, плати, датчики температури та тиску, електродвигуни, термостати, зливні шланги, кабелі, фільтри, компресори, трансформатори та інші запчастини.

Усі запчастини нові та запаковані, виготовлені у 2017-2018 роках.

Початкова ціна продажу – 4,5 мільйона гривень.

Відзначимо, що редукціон – це аукціон, у якому кроки здійснюють на зниження ціни.
Нагадаємо, конфісковані товари, серед яких меблі, техніка та товари різного призначення, Волинська митниця продала з аукціону. Оскільки покупців довго не могли знайти, всі ці речі продали за зниженою ціною.

Наприкінці 2021 року митниця конфіскувала тисячі стебел квітів, придатних для оформлення букетів, вартістю понад мільйон гривень. Проте їх продати не вдалося через відсутність покупців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Вересня 2023 11:10
НЕ ЗМОГЛИ ЗНАЙТИ ПОКУПЦІВ.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus