USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинська прокуратура почала приймати скарги через інтернет

2 Листопада 2015 09:55
Звернення у прокуратурі Волині тепер прийматимуть також телефоном та електронною поштою.

Згідно із змінами до закону, внесеними до Закону України «Про звернення громадян» що набули чинності 28 жовтня, громадяни можуть звертатись до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, об’єднань громадян або посадових осіб, до повноважень яких належить вирішення відповідних питань, з усним зверненнями, які записуються посадовою особою, за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри, телефонні "гарячі лінії".

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

Відповідно до статті 5 Закону, у зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати.

В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями.

У прокуратурі Волинської області усні звернення громадян прийматимуть за телефоном (0332)77-60-20 та (0332)-77-60-40, а електронні – за адресою [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus