USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинська школярка здобула перше місце у Всеукраїнському конкурсі есе «Мій Шевченко»

12 Березня 2024 14:31
Анастасія Бондар, яка навчається у 9 класі Ківерцівської гімназії № 1, здобула перемогу у VІ Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

Про це повідомили у навчальному закладі.

Есе волинської школярки посіло перше місце серед 945 робіт, представлених на розгляд журі в старшій групі серед учнів 9-11 класів.

Як зазначається, робота буде опублікована в окремому розділі збірника наукових праць «Українські студії в європейському контексті», присвяченому 210-й річниці від дня народження Кобзаря.

Читати ще: У Луцьку відзначили 210-ту річницю від дня народження Шевченка

Конкурс есе був організований Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Інноваційні обрії України» спільно з п’ятьма провідними університетами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Та так Показати IP 12 Березня 2024 22:35
Шкода, що реальні переможці олімпіад по балах не їдуть на наст.нтап... їх виживають маріонетки організаторів конкурсів. Олімпіади то є фарс і обман. Школярів шкода. Репетиторство і гроші рулять. ВІППО, універи заробляють.
Марина Показати IP 14 Березня 2024 16:49
Про те, як учениця здобула перше місце і Всеукраїнському конкурсі есе "Моя Україна" і отримала подарунок - планшет,ніхто не писав! Ще й з 5 000 есе!!! Бо ж це всього якийсь маленький ліцей в маленькому селі Бобли!!! Одна, з усієї області!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus