USD 39.85 40.08
  • USD 39.85 40.08
  • EUR 39.85 40.08
  • PLN 9.85 10.00

Волинську спілку ветеранів АТО можуть звільнити від орендної плати

21 Червня 2016 13:58
Надати пільгу з плати за оренду приміщення по проспекту Соборності, 11а Волинській спілці ветеранів АТО рекомендувала профільна комісія Луцької міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 21 червня.

Як пояснила начальник відділу управління майном міської комунальної власності міськради Алла Грабко, йдеться про приміщення площею 33 метри квадратні, сусіднє з приміщенням, яке орендує у цьому ж будинку ГО «Переселенці Криму та Донбасу». Приміщення надали в оренду на три роки, орендна плата становить 394,55 гривні на місяць без ПДВ. Комунальні послуги сплачуються окремо.

Голова Волинської спілки ветеранів АТО Вадим Ваврищук розповів, що спілка налічує до 120 активних членів. Кістяк її сформували воїни-десантники та бійці батальйону територіальної оборони. З його слів, всі десантники - кіборги, які захищали Донецький аеропорт, входять до організації, серед них 5 інвалідів війни. Спілка займається допомогою бійцям. Окрм того, її представники у складі делегації зустрічалися у Києві з військовим прокурором та Генеральним прокурором щодо бійців 51-ї ОМБ. Організація є неприбутковою та просить надати пільгу у сплаті за оренду приміщення.

Члени комісії підтримали проект рішення про надання пільги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Укроп Показати IP 21 Червня 2016 14:10
А що гірої тірорістів розбили і тепер гребуть під себе все що можна? Позорники
А до Укроп Показати IP 21 Червня 2016 14:59
А в нас тепер всі кіборги і всі в донецькому аеропорту воювали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus