USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Пільг на оренду приміщення у Луцьку вірменам можуть не дати

18 Червня 2015 14:29
Пам’ятку місцевого значення - житловий мурований будинок 20 століття, який на вулиці Драгоманова, 1, привели до ладу представники Волинської обласної вірменської громади «Ані». За це вони просять безплатну оренду приміщення.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 18-го червня.

На розгляд членів комісії запропонували проект рішення «Про зарахування вартості ремонтних робіт в рахунок орендної плати за нежитлове приміщення, що на вулиці Драгоманова, 1».

«У цьому приміщенні «АНІ» з 2014 року. Як їм дали оренду, то будівля була у дуже поганому стані, кругом діри, підлога гнила, штукатурка сипалися. Вони попросили дозвіл на ремонт, отримали його і навели там лад. Тепер згідно із законами України та договором про оренду, вони просять кошти, які потратили на ремонт, врахувати як орендну плату», - доповідає начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

Втім, бажання нацменшин не підтримали депутати. Вони говорили, мовляв ремонт зробили не на благо городян, а для своїх потреб.

«Виходить так, що це за кошти міської ради ми зробили їм ремонт. Це - неправильно, вони ремонт зробили для себе, щоб бути у комфортних умовах», - наголошує депутат Артур Василевський.

Йому заперечив колега Василь Гриб, мовляв, як би люди не зробили ремонт, то пам’ятка культури зруйнувалася .

Однак такі аргументи не вплинули на члена комісії Юрія Мишка.

«Вони платять 478 гривень на місяць – це не так багато для вірменської громади, яка є однією з найбільших у Луцьку», - наголосив депутат.

На це начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко зауважила, що міськрада на ремонт орендованих приміщень кошти не виділяє, а підтримання їх у належному стані, відбувається за рахунок орендарів.

Після дискусій, члени профільної комісії вирішили прийняти ремонт як благодійний внесок та рекомендуватимуть не ухвалювати пропонований проект рішення під час чергової сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
артур Показати IP 18 Червня 2015 15:19
це не депутати а гомосня. люди щось роблять. і для цього міста. вірмени лили кров для України. а ці гандони навіть не хочут посприяти вірменській громаді що у луцьку. думаю вірмени луцка можуть завітати до дому до кожного депутати який проти, що б той пояснив мотиви свого голосування
чхавнавірмен до артур Показати IP 18 Червня 2015 15:34
бачили ми їх в білих тапочках, торгаші паклюжні
внук бандери до арту Показати IP 18 Червня 2015 20:02
ти ослику памятай що ми зайдем додому до тих хто наших депутатыв лякае а будеш себе зухвало вести то так стане...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus