USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська співачка - у всеукраїнському телевізійному шоу

31 Березня 2014 09:32
Галина Конах взяла участь у телевізійному шоу «Голос країни» 30 березня.

«Моє життя – це кардіограма і суцільний парадокс. Я маю майже тридцять призових місць на міжнародних фестивалях, 5 гран-прі. Але я працюю у звичайному будинку культури, виступаю у містах і селах. Навіть у таких залах, де лише 20 чоловік. Я дуже часто стукала у «київські» двері. Тричі подавала анкету на участь у телевізійному шоу «Голос країни». І жодного разу досі мені не усміхалася фортуна», - перед виступом у телевізійному проекті розповіла волинянка, відома і талановита співачка Галина Конах.

З її слів, вона живе за принципом, що якщо перед вами закрили одні двері, то життєвий протяг все одно відкриє інші. Галина Конах стверджує, що опинилася на «Голосі країни» завдяки своїм друзям, учням, які постійно їй «пиляють мізки»: чому ти не на проекті?!

«Сьогодні у мене творчий екзамен. І це те місце, де я повинна бути», - розповіла Конах.

А вже результати виступу говорять самі за себе. Галина Конах стала чотирнадцятою учасницею в команді тренера проекту Ані Лорак. Як розвиватимуться події надалі – варто стежити за повідомленнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олесь Показати IP 31 Березня 2014 09:50
Хай щастить!
ТУЗ Показати IP 31 Березня 2014 10:10
коментар було видалено
Хтось Показати IP 31 Березня 2014 10:29
Мені цікаво, скільки ж тобі в голову надавали, що ти так примітивно мислиш. а в тебе. певно, проблеми у цьому плані, тоді, вибач, що образила, шкода тебе...А Галі респект і браво!!!!
Назар Показати IP 31 Березня 2014 11:44
Реально молодчина!!!! Бажаю перемоги!!!! Дуже круто!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus