USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Волинська Духовна семінарія поповнилася 25 студентами

19 Серпня 2008 12:00
Рішенням педради до першого классу Волинської духовної семінарії зарахували 25 студентів, а 13 дівчат стали вихованками регентської школи, що діє при ній. Про це 19 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Педагогічну раду Волинської Духовної семінарії очолив ректор керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. Владика підбив підсумки вступних іспитів до семінарії. За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, цей навчальний заклад цьогоріч поповнився 25 студентами, а13 дівчат стали вихованками регентської школи.
Проректор із навчальної роботи протоієрей Сергій Ющик зауважив, що у новому навчальному році будуть проведені позакласні читання, кількість яких, порівняно з минулими роками, значно зросте. Також пройдуть традиційні Стрітенські вечори, до яких запрошують молодь із різних навчальних закладів. Студенти матимуть можливість послухати загальносемінарські лекції багатьох викладачів. У вівторок, 2 вересня, для викладачів і спудеїв семінарії пройде молебень перед навчанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus