USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська міліція не допустила постачання наркотиків до виправної колонії

24 Березня 2009 14:03
Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів затримали десять членів організованої злочинної групи, які упродовж тривалого часу займалися контрабандним постачанням стимуляторів амфетамінного ряду на території Львівської та Волинської областей. Про це 24 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Міністерства внутрішніх справ України, до складу групи входили особи, раніше судимі за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків а крадіжки. Цього разу зловмисники намагалися налагодити канал постачання наркозасобів до виправної колонії, використовуючи для цього зв’язки з особами, що перебувають в місцях позбавлення волі.
Документування злочинної діяльності осіб здійснювалося в декілька етапів, під час яких ретельно збиралися докази наркоторгівлі, відслідковувалися шляхи постачання наркозасобів та способи їх переміщення.
Під час проведення оперативних закупівель та санкціонованих обшуків вилучили 3,7 тисячі таблеток екстазі, 863,3 грама амфетаміну, 1,5 кілограма марихуани, механічні та електронні ваги для зважування та подальшої реалізації наркопродукції. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 200 тисяч гривень.
Наразі підозрюваних заарештовано, розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus