USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська обласна дитяча клінічна лікарня – доброзичлива до дитини

12 Листопада 2008 13:42
Статус «Лікарня доброзичлива до дитини» Волинська обласна дитяча клінічна лікарня  отримала однією з  перших обласних дитячих установ  в Україні, – інформують 12 листопада «Волинські Новини».
 
За повідомленням головного лікаря Волинської обласної дитячої клінічної  лікарні Валерія Руцького, Європейське бюро ВООЗ ще у 1998 році  розробило та затвердило концепцію «Здоров’я для всіх у ХХІ столітті». Основними положеннями цієї концепції є надання ефективної перинатальної допомоги та організація вигодовування дитини в неонатальному періоді та протягом першого року життя.
 
Міністерство охорони здоров’я України  у 2007 році видало наказ та розробило рекомендації щодо критеріїв та порядку оцінки закладу охорони здоров’я  на відповідність статусу «Лікарня  доброзичлива до дитини».
 
Така оцінка Волинської обласної дитячої клінічної лікарні була проведена групою незалежних експертів у складі доцентів Львівського національного університету іменіДанила Галицького. Статус «Лікарня доброзичлива до дитини» обласна дитяча клінічна лікарня  отримала однією з  перших обласних дитячих установ  в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
мати Показати IP 12 Листопада 2008 23:38
Я категорично проти такого звання, якщо не покласти гроші в кишеню лікарю, то можуть на той світ загнати. А ті препарати,що приходять гуманітарною допомогою на дітей здаються в аптеки, гроші ділять (бачила на власні очі), а в деяких відділеннях різні діагнози лікують однаковими ліками. А якщо щось заперечуєш, чи наголошуєш про певні права, то ще й погрожують.
домініка Показати IP 10 Липня 2010 00:24
Я цілком згодна - чисте відмивання грошей. Так і говорять платіть бо дитина може не прокинутись від наркозу.
Таня до домініка Показати IP 14 Квітня 2016 15:54
Я цілком згодна з вами
Сергій Показати IP 30 Березня 2011 17:59
Я цілком згідний.Гроші брати вміють,а лікувати не навчились.Аби день на ставку відробити.Розумію що зарплатня не велика,але це маленькі дітки.Не знаєш,не вмієш-іди на базар торгувати,дай місце тим хто любить дітей і зможе їх лікувати.Не беру під одну планку всіх лікарів,є можливо і профіційні,але з ким зтикнулись ми в неврології треба гнати.Невже на сьогодня люди не бояться ні бога ні чорта.Адже в них мабудь теж є діти та онуки.ОБЛ Здрав покриває свої підлеглих,а їх преба перевіряти на профпригодність.Якби в Україні посадли б хоча одного лікаря,можливо це булоб уроком для тих хто купив диплом,а не навчився хочаб елементарних речей.Цей текст крик душі і болі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сергій Показати IP 30 Березня 2011 18:10
Лікарня доброзичлива до дитини-абсурд.Неврології бажаю поміняти лікуючих лікарів і не калічити діток.Оцінка профпригодності-0.
Супрунюк Наталія Показати IP 12 Лютого 2014 13:27
Добрий день, шановні відвідувачі сайту, хочу написати про свій гіркий досвід візиту до лікарів "не за призначенням". Я сама з містечка Ківерці, наче б то неподалік від Луцька, але в нашій Ківерцівський районній дитячій поліклініці немає саме дитячого невропатолога, лікаря ортопеда, зубного лікаря... є лише дитячі педіатри. Я лише хочу сказати їм дякую, що будучи дитячим педіатром вони намагаються дати відповідь на все і допомогти мамі. Але якщо Ви хочите проконсультуватись у лікаря вузької спеціальності, то потрібно їхати до Луцька, де Вам не дуже раді, мяко кажучи. То ж скажіть мені будь-ласка, Вельми шановні керів ники дитячих поліклінік та лікарень, куди нам звертатись за допомогою, якщо немає повноціного обслуговування у нашій ківерцівській районній дитячій поліклініці. "Дякуємо" Вам дуже , що Ви позбули нас кваліфікованого медперсоналу, і наші з нашими проблемами. Невже немає молодих медпрацівників які в нас би працювали. Невже один лікар педіатр може одночасно запломбувати зуба, визначити ступінь пласкостоппя чи вилікувати у хлопчика Фомоз. Ганьба Вам вище стоячі керівники не особисто від мене, а від усіх мам Ківерцівського району, Ганьба що Ви до такого нас довели - до безвиході, до сліз, до самолікування наших дітей. І дякую тим лікарям педіатрам, котрі нас підтримують і всуперечеч ситуації яка складається невідвертаються від нас - а приймають, розуміють, підтримують...
Мама і Тато Показати IP 13 Травня 2015 15:32
Дуже незадоволені лікарем-ортопедом Тарасюк Ігорем Віталійовичем. Жахливий лікар!Грубіян! Взятки бере просто безбожно!В плані лікування зробив нашій дитині великої шкоди.Змушені їздити до Львова. :( І доречі ми не перші розчаровані пацієнти халатністю і хабарництвом цього "лікаря".Наші знайомі також неуспішно лікували у нього свою дитину,зараз їздять до Львова так як і ми.А ще познайомилась з людьми із Луцька які також лікували у нього свого хлопчика,то вони взагалі розказували про його методи лікування і ставлення страшні речі.Батьки робіть висновки!Не повторюйте наших помилок!Шукайте хороших лікарів своїм діткам.А йому Бог суддя!!!
матуся до Мама і Тато Показати IP 23 Серпня 2015 01:12
І я з донечкою мала необережність потрапити до Тарасюка, який свій диплом купив за сало, бо який це ортопед, що навіть свій ''зад" з стільця не підняв щоб оглянути дитину.Як можна побачити чи згинаються суглобчики, чи є дисплазія, якщо не встати з крісла. Я говорю що мені не так з дитиною, а він каже то не страшно, що ви так хвилюєтесь, дитина ще ж заміж не виходить. Були на прийомі 2 рази і жодного разу не підійшов до дитини. На що дивляться завідуючі??? Відсидів на кріслі день, отримав зарплату, навіщо себе перевтомлювати роботою, коли й так заплатять гроші за ставку. Неможливо терпіти таке ставлення до малюків. Це ж діти. Я з розповідей кумів , подруг, знайомих зрозуміла, що там завідуюча не дуже зацікавлена, щоб працювали спеціалісти. Гнати в шию треба таких спеціалістів. Настільки хамське відношення. В понеділок йду в облздраввідділ написати скаргу. Я навіть відео зробила з цього прийому, маленькою камерою. Хочу щоб це відео показали по телебаченню. Просто таких лікарів треба поставити на своє місце!!!!!
МОЗ до матуся Показати IP 23 Квітня 2017 18:03
Де можна подивитися відео?
Маряна до Мама і Тато Показати IP 5 Вересня 2016 15:48
Доброго дня, скажіть будь ласка до кого ви зверталися у Львові? Тому що ми теж постраждали від лікування Тарасюка
Мама Показати IP 12 Червня 2015 20:22
Ще у травні звернулась в лікарню, щоб видалити дитині аденоїди! Сказали не виділяють, бо нема наркозу! Уже чекаємо місяць, дзвонимо по два рази на тиждень. Кажуть передзвонити з понеділка! Це ж абсурд, щоб стільки часу небуло наркозу на такі операції!?
Валентина Показати IP 26 Жовтня 2015 19:43
Лікуємося в лікаря ТарасюкаІ.В.Прочитала коментарі і відгуки про лікаря і думаю чи вже тікати чи ще спробувати полікуватись?Хвилююсь жахливо за дитину, за те що не маю багато грошей...
Таня до Валентина Показати IP 14 Квітня 2016 16:16
Тікайте більш нічого порадити не можу
катя Показати IP 30 Липня 2016 13:33
порадьте будь-ласка дитячого невропатолога))))терміново)
Катя Показати IP 27 Вересня 2016 15:46
Лікувала в Тарасюка свою дочку. Після його лікування їздила 2 рази в Київ. Ортопед дав заключення, що не вдало виконана операція Тарасюком, і взагалі сказав як можна було так прооперувати.
Мама Показати IP 17 Січня 2017 13:02
Добрий день. Ми теж мали нещастя попасти до Тарасюка. Дитина не розводила до кінця ножки то він силою розвів так що аж затріщало. Після того немогла навіть памперса толком надіти бо не давалась.Правду кажуть:"сила есть ума не надо"
Ольга Показати IP 22 Квітня 2017 21:37
Здивована такими відгуками про Тарасюка. Дуже вдячна Богу, що звів мене з ним до прочитання ваших коментарів. Він лікує мого сина у нього вроджена деформація стоп(косолапка). Виправив ступні за 5 гіпсувань, провів операцію через 3 місяці носитимемо блейси. Лікар чудовий нас направили до нього з неонатального, то він на першому гіпсуванні дав мобільний і дозволив дзвонити за кожною потребою. Що до хабарів- НІКОЛИ ВІН НІЧОГО НЕ ВИМАГАВ.
Володимир до Ольга Показати IP 13 Червня 2017 12:31
Це Тарасюк після проведення ахілітомії ще три місяці дитину в гіпсі мучить?? Це в Понсеті так написано???????????? З Тарасюка такий дитячий травматолог , як з дещого куля. В мене також дівчинка з вродженою двобічною косолапістю і мав з Тарасюком негативний досвід спілкування, та лікування дитини. Врешті поїхали з дружиною в Київ в інститут травматології і ортопедії в клініку ортопедії дитячого віку.до лікаря Зоті Андрія Володимировича http://orthopedia.com.ua/uk/likari-kliniky Якщо нікуди їхати то в Луцьку повно хороших дитячих ортопедів наприклад Гітуляр Володимир Трофимович чи Медюта Аркадій Іванович. Але тільки не Тарасюк
Уляна Показати IP 28 Жовтня 2017 23:49
Дитяча лікарня- Це просто жах! Я просто вшоці які там працюють "медики" . Я ще такого ставлення не бачила до діток, та особливо в Кабінеті УЗД в діагностичному відділенні! Люди, там такий хам працює так званий В,ячеслав В,ячеславович,от жаль фамілії не знаю! Це не адекватна людина яка шарпає дітей та приміняє грубу силу! Я була просто вшоці,коли я не стрималась та сказала що піду до головного лік.,він з цього посміявся і сказав- іди куда хочеш і приходь з ким хочеш, я немаю часу з вами бавитись в мене багато людей....через мою критику до нього він сказав,що відмовляється робити обстеження та писати медсестрі відмову - діагноз-не адекватні батьки! Це не адекватні батьки будуть мовчки сидіти та дивитися як над їхньою дитиною принімають силу! Тому мамочки якщо вам не дай Бог прийдеться туди прпасти беріть обовязково собо чоловіка який одразу зможе такуж силу примінити до цієї не адекватної людини! Після тіпа "огляду"я пішла до гол.лік. та розповіла все,що він мені на те сказав-мамочко заспокойтесь різні методи принімаються головне ж щоб обстеження зробити, ..я була вшоці! На нього за 25р не було скагр,.я зним поговорю....так як я зрозуміла це просто "друзяки" ...я спитала гол.лік. "от ви як батько,щоб зробили в такій ситуації? Він мені на те - я б щей в морду дав!!" О це б правильно було,жаль що чоловік стримався!!! Якщо за 25р на нього не було скарг то мабуть вже прийшов той час,коли через свою не стабільну психіку іти на пенсію!!!а не працювати тіпа "лікарем" тай ще й дітками!! Це про Узд .. Що сподобалось що в відділенні діагностики дійсно щось роблять,лікарі бігають дивляться та шукають причину захворювання за це велике дякую!!! Але... Коли нас перевели вже на 3й поверх в педіатричне від. ..там все поінакшому....на тебе та твою дитину вже всім побарабану!!! Кваліфікацією деяких медпрацівників шокована, саме алементарне медсестри не знають що катетер(метелик)більше 3х днів тримати не можна,в нас він був 6днів,в дитини аж ручка підпухла. Лікарів ловити треба,закони з охорони здоровя медпрацівники не знають. Радує що нам Бог послав хорошого доктора Руслана Адольфовича-лора, я йому дуже вдячна за свою роботу!та доктора невролога,жаль забула її ім.я(чорненька з довгим волос.та в окулярах)) Дай Бог Вам здоровя міцного! А от мамам які лежали з нами в палаті я співчуваю,тому що тиждень лежати з дитиною і навіть в дитини аналізи з пальця не взяти....про що можна ділі говорити. На любе твоє запитання медперсонал "відгавкується" та нічого не знають... Такщо не дай Боже нікому попадати в лікарн та щей до таких "лікарів".Бережіть себе та своїх діток! А гол.лік.мав би на цю ситуацію не закривати очі а прийняти серйозне рішення....
Анна Показати IP 9 Листопада 2017 19:57
Доброго дня. Прочитала коментарі і дуже здивовалась. Звичайно лікарня велика і можливо те, що пишуть батьки правда, але в мене склалось зовсім інше враження. Моя дитина поступила вранці 7 листопада з діагнозом "гострий апендицит". Нас поклали у діагностичний блок №2. Ми нікому нічого не платили, але я не можу порахувати всіх лікарів, які приходили обстежувати мою дитину та скільки разів забігали медсестри спитати про його самопочуття. Назначено було безліч аналізів, які ми оперативно здавали і так само швидко отримували їх результати. На щастя діагноз не підтведився. Але я дякую усьому медперсоналу за людяність і високий професіоналізм!!! Здоров'я всів Вам і вашим родинам!!!
Лучанка Показати IP 25 Лютого 2018 18:52
Ортопеду Тарасюку з обласної дитячої лікарні хіба що корів пасти, а не дітей лікувати. Один з найгірших лікарів України.
Мама Показати IP 26 Лютого 2018 14:01
Батьки, чому, коли лікар, шкодить вашим дітям, ви мовчите??? Фіксуйте скарги письмово в адміністрацію установи, в облздрав та інші уповноважені органи залежно від ситуації. Він нашкодив вашим діткам, якщо з цим не розібратись на офіційному рівні, то він і далі буде калічити дітей!!! Таких лікарів не можна підпускати до дітей. Як мінімум, звільнення. Дві догани - автоматичне звільнення!!!
Мама Показати IP 26 Лютого 2018 15:10
В нашій країні багато людей не знають, як захистити на законодавчому рівні себе і свою сім'ю від дій чи бездіяльності таких "лікарів.
Мама Показати IP 26 Лютого 2018 15:12
Якщо вашій дитині лікар завдасть шкоди, ви теж мовчати будете?
Панда Показати IP 26 Лютого 2018 21:09
А ми втрапили до алерголога. Не знаю як звати лікаря... від хамства просто в шоці, стара ропуха, тицьнула носом в те що я погана мати, раз не знаю на що в моєї дитини алергія! Що? Та якби я знала, до Вас, пані й не йшла б! Пробували виявити від чого такі прищики, здавали кров і проводили усі можливі процедури, викинули з дому усі можливі алергени, прибрали і продизинфікували все. І що ви думаєте? Провела лекцію, сказала вдома шукати алерген і відправила до дерматолога, щоб виписав заспокійливу мазь. І там, приємна старша жіночка лиш глянувши оком, сказала що дитину(літній час був) кусають котячі блохи, буває таке, і виявилась права! І розмовляла як вихована освідчена жінка!
Мама Показати IP 29 Квітня 2019 14:13
Доброго дня! Хочу поділитися гірким досвідом у наданні допомоги в обласному центрі. Моїй донечці 5 місяців нам робили операцію на виведення стоми з нирки (операція була проведена не в луцьку адже лікар уролог не взявся за нас)так от 25 квітня ми приїхали до нього щоб він там поставив трубочку яка вилізла зі стоми пішло відразу в ординаторську щоб не найти час.Він нас прийняв але все робив в сліпу на мої зауваження не зважав коли я сказала що давайте зробити узд він сказав що я там побачу.Поставивши трубочку він сказав я вроді як попав...мені це не сподобалось я знову наголосила на узд він відмовився придложив пришити трубку з якої сеча не підходила я відмовилась а коли сказала що їду в лікарню де нас прооперували то він сказав:"ЯКА ЛІКАРНЯ,ПАСКА НА НОСІ"Я звичайно ж в той день виїхала до Запоріжжі.В ітозі ми зараз в реанімації дитина в важкому стані ....Розвинувся сепсис.Попали ми у лікарню був сепсичний шок і Дякуючи Богові і лікарям які від нас знову ж не відмовились мою дівчинку спали!!!Скажіть будь ласка чому на всю нашу обласну лікарню лише один уролог ?Причому якою плювати на чуже дитяче життя,тому що на носі Паста!!!Не дай Бог комусь попасти до нього...Бережіться люди добрі, незнаю до чого котиться наша медицина і де їхня клятва Гепократу?!
Мама Показати IP 27 Травня 2019 21:44
Скажіть може хто мав справу або чув про гарного лікаря офтальмолога в дитячій лікарні?Дякую наперед
Оксана Семенюк Показати IP 15 Серпня 2019 12:03
Хочу сказати пару слів про Тарасюка.Це хороший лікар.Ми потрапили з переломом обох кісток передпліччя,перелом складний.Тарасюк нам провів вправлення і порекомендував операцію з виставляння титанових тен.Звісно,що ми вирішили порадитись з іншими хірургами.І всі в один голос сказали-гарно складено.Операцію нам порадили,посилаючись на те,що то хлопчик-спортсмен,рухливий.На рахунок хабарництва-ніякі гроші з нас не вимагали,до дитини підходив часто після операції,робив перев'язки.Хамства від нього не бачила До речі,цей лікар складає нам руку вже вдруге Не думаю,що як тут пишуть "коновала" ,могли б поставити в.о.заввідділення
Людмила Романчук Показати IP 18 Травня 2021 20:16
Тарасюк наш лікар,вже11 років..лікував з народження вроджений вивихи',і дісплазія культових суставів..зараз лікуємо сколіоз вже 5 років...Слава Богу!! Все добре..Дякую..Гроші не требує..
Людмила Показати IP 2 Липня 2021 18:32
Доброго дня. Порадьте хорошого дитячого ортопеда, бажано в Луцьку? В нас вроджений вивих лівого кульового суглобу, та дисплазія правого кульового суглобу. Затримка формування ядер окостеніння обох кульових суглобів.
Марина Олександрівна Показати IP 6 Листопада 2023 12:24
Дуже вдячна персоналу ортопедичного відділення і завідуючій Набухотній Мирославі Мирославівні за чуйність, професіоналізм і бездоганну роботу. Тарасюк І.В. все роз'яснив, як далі проводити реабілітацію, ми дуже задоволені, ніхто нічого не вимагав. Медсестри всі доброзичливі. Всім дякую, бажаю здоров'я і миру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus