USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинська прокуратура не хоче, щоб колишнє майно Компартії пішло з молотка

27 Січня 2009 13:07
Прокуратура Волинської області опротестувала рішення Луцької міськради про включення приміщення оздоровчого комплексу на вулиці Дубнівській до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, 22 жовтня 2008 року Луцька міськрада включила оздоровчий комплекс загальною площею 846 квадратних метрів та прохідної площею 6,4 квадратних метра до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.
Однак прокуратура вважає це рішення нелегітимним, оскільки це майно начебто зараз повинно належати області, а не громаді міста.
Наскільки відомо «ВН», депутатські комісії міськради радять сесії відхилити протест прокуратури. Окрім того, міський голова Богдан Шиба під час прес-конференції сьогодні, 27 січня, висловив певність, що сесія Луцькради відхилить протест прокуратури.
Довідково:
За радянських часів оздоровчий комплекс на вулиці Дубнівській у Луцьку належав Компартії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 18:45
Панове, виставляю на продаж приміщення за адресою: м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 19! Що? Не моє? А яка кому різниця...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus