USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська служба зайнятості визначилася із пріоритетами

16 Жовтня 2008 11:40
Основними пріоритетами для системи працевлаштування залишаються працевлаштування молоді та неповносправних, висока якість надання послуг та становлення центру зайнятості як центру інформації. Цілі діяльності посередників між безробітними і роботодавцями обговорювалися під час наради-семінару заступників директорів міських, міськрайонних та районних центрів зайнятості. Про це 16 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Темою семінару, за інформацією Волинського обласного центру зайнятості, стало визначення пріоритетів діяльності згаданої служби на 2009 рік. У ході наради наголошувалося на спільній роботі директорів шкіл із заступниками місцевих центрів зайнятості, якості соціальних послуг, оплачуваних громадських роботах. Останні мають стати не тільки додатковим заробітком для безробітних, а й приносити суспільну користь, заохочувати до працевлаштування і поліпшувати благоустрій міста.
 
«Ми поступово наближаємося до європейської практики. Нині ми перестаємо говорити про кількісні показники, а звертаємо увагу на якість надання послуг.  Ще однією нашою метою є залишення трудових резервів в Україні», – зазначила перший заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Світлана Мишковець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus