USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинська УНП закликає БЮТ зупинити реванш антиукраїнських сил

23 Вересня 2008 17:46
Волинська облорганізація УНП закликає волинських бютівців «через з’їзди та звернення» вплинути на керівництво блоку і змусити «поважати волю власних виборців, державні інтереси та бути політично відповідальними». Про це йдеться у заяві ВОО УНП з приводу загрози створення у Верховній Раді України коаліції між БЮТ та Партією регіонів, - повідомляють 23 вересня «Волинські Новини».
У заяві зокрема йдеться: «Ми  переконані, що більшість виборців, які голосували за Блок Юлії Тимошенко, і партійці, що увійшли до нього, не поділяють курс на співпрацю з Партією регіонів, яку фактично протягом останнього місяця реалізує керівництво та депутатський корпус БЮТ у Києві».
«Ми занепокоєні тим, що така співпраця може призвести до руйнування конституційних основ Української держави», - вважають волинські костенківці.
«УНП закликає Вас, представників БЮТ, зробити все від вас залежне, щоб зупинити реванш антиукраїнських сил, убезпечити Україну від зовнішньої загрози. Саме Ви, представники БЮТ, через з’їзди та звернення, можете вплинути на керівництво блоку і змусити поважати волю власних виборців, державні інтереси та бути політично відповідальними», - йдеться у зверненні. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 17:55
БЮТ співпрацювати з регіонами не буде, БЮТ буде співпрацювати з ЄЦ, з надійним і чесним Балогою, відданим ідеям УНП Загревою, відданим нашоукраїнцем Бондарем, послідовним підприємливим промисловцем Гупало та іншими надійними борцями за справу бджільницьтва-трипільництва.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 23:30
всеукраїнська акція http://www.unp-ua.org/clients/unp.nsf/0/05C6D05F1BF8E8DAC22574CD00345635?OpenDocument&subname=1&
Кирильчуківець Показати IP 24 Вересня 2008 12:28
БЮТ на Волині буде співпрацювати насамперед з тими, хто проторує стежину до серця її очільника - волинського Брєжнєва. В свій час Дідо підтримував Феофана Музику, Вікторова, Шибу, тепер вони - його закляті вороги (прикладів можна назвати)багато. Колись депутат міськради Мартинюк був ворогом БЮТу, тепер він союзник Кирильчука в боротьбі з Шибою. У Діда немає постійних союзників, а є лише власні постійні інтереси, які він вирішує, використовуючи своє партійне становище
Шибздоїд Показати IP 24 Вересня 2008 14:44
Кирильчуківцю. Прошу Ваш глибокодумний аналіз надіслати пану Костенку. Копію Музиці, Вікторову, Мартинюку та Шибі. Хоча Шибі не потрібно, він і так цей Ваш текст попередньо затвердив перед віжправкою в коментарі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus