USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська влада не хоче вдруге «прославитися» через дорогу Київ-Ковель-Ягодин

5 Травня 2009 17:28
Волинський губернатор Микола Романюк та його заступник Василь Дмитрук  сьогодні, 5 травня, провели нараду із представниками Служби автомобільних доріг в області, ЗАТ «Луцькавтодор», Волинського ВКП «Укрдіпродор», ДП «Автобан Україна» та ВАТ «Ковельське ШБУ-63».  На порядку денному – виконання у 2009 році планових завдань із реконструкції дороги Київ-Ковель-Ягодин, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі глави ОДА.
Як розповів Микола Романюк, цього року для області на будівництво автодороги передбачено близько 140 мільйонів гривень. І основне завдання - виконувати роботи вчасно, в повному обсязі, повністю використовуючи доведені кошти.
«Я не хочу, щоб на Волині повторилася минулорічна ситуація, коли нічого не робилося півроку, а окремі фірми просто відмивали гроші, внаслідок чого з області вилучили 70 мільйонів коштів, які не були використані», - наголосив губернатор.
«Нам необхідно вкластися у строки, а це буде можливим лише за узгодженої роботи усіх відповідальних служб, генпідрядника та субпідрядників», – додав він.
Окрім того, глава ОДА вважає, що потрібно підписувати субпідрядні договори саме із місцевими підприємствами: «Ми досягли домовленості із генеральним підрядником, що він буде максимально залучати волинських спеціалістів. Це дуже важливо, адже тоді працюватимуть люди, надходитимуть платежі до обласного бюджету».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Травня 2009 20:07
романюк жаліє що не встиг дерибнути 70 млн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus