USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська влада скаже «зась» рівненським перевізникам

12 Серпня 2008 10:09

Начальника головного управління промисловості та інфраструктури Волинської ОДА Миколу Кучеренка не влаштовує якість роботи рівненських перевізників. Про це 12 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час наради за участю керівників ДП «Волиньавтотранссервіс» та територіального управління «Головтрансінспекція» щодо організації пасажирських перевезень у області Микола Кучеренко висловив невдоволення неналагодженою системою маршрутів.
Окрім того, на горіхи перепало і рівненським перевізникам, які працюють на волинських автошляхах. Чиновник запропонував передати їх список до Києва в Трансінспекцію: « Нехай заключають договори і їздять звідки треба».
«У нас є свої перевізники - нехай вони і працюють», – додав пан Кучеренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus