USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Волинське село буде з українським газом і канадськими медпунктами?

5 Жовтня 2009 17:40
Прем’єр-міністр України зініціювала нові реформи для селян. Зокрема, голова уряду таки доведе до сільських глибинок газ і обладнає сільські населенні пункти ФАПАми і лікарськими амбулаторіями. Про це «Волинським новинам»  стало відомо на прес-конференції голови Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Грицюка і народного депутата Євгена Кирильчука.
Пані Тимошенко планує втілити програму, згідно з якою завершиться процес добудови всіх раніше розпочатих об’єктів газифікації населених пунктів.
Волині з бюджету для реалізації плану уряду на цей рік дістанеться 42,5 мільйона гривень. Цих коштів повинно вистачити на введення в експлуатацію 370 кілометрів мережі газопроводів, спорудження яких було призупинене через відсутність фінансування. У планах леді Ю газифікувати до 15,6 тисячі будинків у сільській місцевості Волині.
Пан Грицюк зазначив, що «введення газифікації вирішить питання розширення будівництва. Люди, які не бажали будувати житло у селі через відсутність газифікації, тепер не матимуть такої проблеми». Крім того, бютівці кажуть, що Прем’єр обіцяє ― власного дешевого українського газу вистачить для села.    
Крім цього у селищах за державний кошт збудують ФАПи і лікарські амбулаторії за канадською технологією, забезпечені необхідним обладнанням і комунікаціями. «Програма включає три кроки: ремонт існуючих ФАПів, будівництво нових та наповнення пунктів обладнанням. Матеріальна сторона цього питання вже опрацьована», ― зазначив Анатолій Грицюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 08:38
медпунками - чи медпунктами Грамотеї!!! :)
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 14:26
буде так, як із безкоштовною приватизацією та молоковозами - мильна бульбашка. піар для кандидата в президенти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus