USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські благодійники відправили «Бандероль на фронт»

25 Березня 2015 08:00
Враховуючи складу ситуацію в країні, цього року Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» організовував і обласну благодійну акцію під назвою «Бандероль на фронт». Акція тривала з 12 січня до 1 березня в усіх районах та містах Волині. Про це повідомив регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Волинській області.

Метою акції була допомога учасникам АТО, шляхом збору продовольчих потреб, які в подальшому передаватимуться безпосередньо бійцям на схід.

Першу гуманітарну допомогу в рамках благодійної акції «Бандероль на фронт» для українських військових передали 7 лютого.

Підсумовуючи проведення акції, було зібрано близько шести тонн харчів (вермішель швидкого приготування, сухофрукти, крупа, сухі-супи, консервації, картопля і т.д.), також теплий одяг та мобільні пристрої.

Допомога була надана українським військовим: 30, 44, 128 бригад, бійцям 28-ї бригади і ДУКу, що дислокуються неподалік Пісків.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus