USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова Володимир-Волинської райради зберіг посаду

24 Грудня 2014 15:15
Сьогодні під час сесії Володимир-Волинської районної ради депутати зробили спробу звільнити голову районної ради Андрія Оніщука.

Втім, під час таємного голосування голосів для цього не вистачило: за його звільнення проголосувало 19 депутатів, проти – 18, один бюлетень визнали недійсним. Таким чином Андрій Оніщук зберіг посаду, адже для його зняття необхідно 50% голосів плюс один голос від загального складу ради, а це 42 депутата.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, під час позачергової сесії Володимир-Волинської районної ради 16 грудня депутат Василь Люлька запропонував розпустити районну раду як таку, що нічого корисного не зробила для громади району.

До такої думки депутата підштовхнули перипетії, що виникли навколо організації роботи Володимир-Волинської районної ради під керівництвом постмайданівського голови Андрія Оніщука. Частина депутатів і низка громадських організацій вважають, що він не має морального права апелювати до досягнень Революції гідності, як людина, яка втратила власну гідність перед лицем товаришів.

Отже, сьогодні, на початку сесії, коли депутатам вистачило голосів, щоб внести питання про звільнення Андрія Оніщука з посади, він приймав подяки за роботу від громадських організацій. Також Андрій Оніщук намагався відкинути від себе усі звинувачення, які лунали на його адресу під час попередньої сесії, залучивши до цього голову депутатської комісії з етики та одного із офіцерів 14 ОМБ.

Перед початком таємного голосування, відповідно до регламенту, заслухали тих, то був за і проти звільнення Андрія Оніщука.

Так, заступився за голову його однопартієць Сергій Будцев, який зазначив, що голова райради яким був, таким і залишився, і назвав всі звинувачення в його адресу надуманими.

Думку Будцева підтримав колишній член Партії регіонів депутат Сергій Луцюк, який теж не почув в адресу Андрія Оніщука конкретних звинувачень, крім політичних міжусобиць.

Соромно за чвари, які сіються в районній раді, було депутату Юрію Михальцю і він пожалів про те, що у свій час голосував за призначення Андрія Оніщука на посаду голови райради.

«Такого тиску, який організували в райраді в останні два тижні, не було навіть при Партії регіонів», - заявив Юрій Михалець та порадив Андрію Оніщуку написати заяву, подякувати за роботу і піти з посади.

Піддала критиці роботу Андрія Оніщука депутат Ганна Фурман, яка зазначила, що він усунувся від вирішення гострих питань, які хвилюють громаду в тому числі майданівців.

Та все ж, як показало голосування, Андрій Оніщук залишається головою Володимир-Волинської районної ради, за що він подякував депутатам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
З княжого Показати IP 24 Грудня 2014 15:20
Охірити, регіонали підтримують майданівця. Може та рада саморозпуститься сама, а не позитиметься?
Іван до З княжого Показати IP 24 Грудня 2014 16:34
Цікаво чи безхребетний і гоноровий, не зрозуміло до речі чому, Оніщук знайде в собі мужність хоча б подякувати тим хто його підтримав???? Чи далі буде демонструвати що не розуміє кому завдячує перебуванню на посаді і за чималу як для міста і району зарплату.
охрініти Показати IP 24 Грудня 2014 15:44
свобода з регіонами голосує проти майданівця. а михалець хай дальше термінин мотає а то як пожаліється хтось із депутатів ,як він нагинав їх ,то ще прийдеться срок по-повній мотати. Для довідки :Нововолинський міський суд визнав винним державного службовця 5 рангу, заступника міського голови міста Устилуг Юрія Михальця в отриманні хабара і засудив його до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати керівні посади в органах державної влади терміном 3 роки. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». Нагадаємо, що заступник мера міста Устилуг Юрій Михалець 28 лютого 2012 року за попередньою змовою із директоркою комунального підприємства пані К. перебуваючи в автомобілі марки «Опель Астра» на вул. Лотоцького, що у м. Володимир-Волинський використовуючи своє службове становище отримав від директорки кошти загальною сумою 2000 доларів США. Гроші жінка отримала попередньо від директора приватного товариства, як незаконну винагороду за сприяння й обумовлену перемогу в міському конкурсі з благоустрою перед Євро-2012. Тож жінка фактично передавала гроші заступнику міського голови, який був учасником конкурсного комітету з визначення переможців. Після затримання «на гарячому» їм обом інкримінували злочин, передбачений ч.3 ст. 368 КК України. І директорку комунального підприємства ще й звинуватили у співучасті в організації злочину групою осіб. Тож Юрія Михальця позбавлено п'ятого рангу державної служби. Однак після суду його звільнили від відбування призначеного покарання за умови, якщо протягом трьох років іспитового строку він не вчинить нового злочину.
Анонім до охрініти Показати IP 24 Грудня 2014 15:50
А Луцюк, що Оніщука підтримав бува не регіонал?
123 Показати IP 24 Грудня 2014 15:52
В цій районній раді немає ні одного нормального депутата і робити вона не буде. Йдуть усі оніщуки, карпюки, михальці, слащуки, веремчуки геть з ради - бо ви імпотенти!
совість Показати IP 24 Грудня 2014 15:54
Соромно брати хабарі.
З княжого Показати IP 24 Грудня 2014 16:09
Хабарі не тільки соромно має бути брати, але ще й давати. Оніщук отримав вотум недовіри третини депутатів, а 12 бютівців його захистив аж один. Про що це каже - про те, що він немає підтримки в районі. А те що його захищав ярий регіонал Луцюк, який на сесії ходить два рази в рік ще й доводить те що він тепер в упряжці з регіоналами...
район Показати IP 24 Грудня 2014 16:22
Комусь з княжого дуже хочеться внести смуту в район.
Ольга до район Показати IP 24 Грудня 2014 20:00
кому, кому - карпюку хочеться цю посаду і його гопкампанії - залуському, чайковській, фурманисі, майданутій олі. Вони думають що влізуть у владу і докрадуть все що ті не вкрали. А вчора їхня подружка цикалючка дупутатка міської ради хотіла ще земельки для свого сина. а на 7 тупік скотино!
Уважний Показати IP 24 Грудня 2014 16:26
Такий голова райради як Оніщук -позор для району.
Уважна Показати IP 24 Грудня 2014 18:14
Такий голова райради як Оніщук - гордість і надія району.
Володимир до Уважна Показати IP 24 Грудня 2014 22:18
Все що зроблено в районі - це заслуга його мешканців. Виробили більше молока чи мяса, обробили землю. виростили врожай - постаралися селяни. Перевиконали бюджет - попрацював я як підприємець і десятки мені подібних. Прийшов час захищати країну пішли сини селян. Тож гордість району - його мешканці, справжні трударі та козаки. А наскільки мені відомо Оніщук навіть в районі не живе.
народ Показати IP 24 Грудня 2014 19:28
Коли кидаєте в людину болото, пам"ятайте : до неї воно може не долетіти, а от на ваших руках залишиться.
Володимир до народ Показати IP 24 Грудня 2014 22:13
В лайно болото не кидають...
Сокол Показати IP 24 Грудня 2014 20:08
Молодець Оніщук! Із фоток видно на чиї кармани ти наступив! Ти не один, тебе підтримують ЛЮДИ!
Володимир до Сокол Показати IP 24 Грудня 2014 22:12
Я його не підтримую і всю вашу райраду. Ви ганьба мого району! Горло гризете один одному за вошиву посаду. Значить не одною зарплатою живе Оніщук.
Алекс Показати IP 24 Грудня 2014 20:15
Так тримати Оніщук А.Ю. Правда завжди перемагає. А такі Михальці (читати Діброви) рано чи пізно будуть відповідати перед законом.
Українська правда Показати IP 24 Грудня 2014 20:38
Дивуюсь я продажності і нерозбірності волинян! Невже 23 роки боротьби за незалежність України так вас, поліщуки, нічого не навчили. В окрузі ви обрали депутатом Гузя, який ніколи ще, крім біганини по трибуні і крику, нічого не зробив для земляків. Сьогодні в новинах показали мітинг шахтарів Ново волинська, яки проти закриття шахт і за добудову перспективної 10 шахти, яка дасть можливість не купувати вугілля в кацапляндії. Де ж вами обраний нардеп-Гузь? Де його обіцяна допомога шахтарям(Обіцянка звільнити мерів Сатанюка і Сапожникова і призначити своїх –напевно важливіша). А Онніщук звичайно тепер ворог Майдану, на якому він в Києві днював і ночував. Простіше за 30 срібників продатися Михальцю, який насправді виконує лише вказівку швагра-Діброви, бачиш йому ж на мозоль Оніщук з Савчуком наступили-помітили земельний деребан. А тут ще й продажна путінська підстила „Свобода” образилася: не пройшла у ВРУ, шукає ворогів-кулаками направо і наліво косить – то голову райадміністрації побє, то голову ради Оніщука на тарілці, як Іроду, подавай. Та відкрийте ви очі, очманілі від ненависті і заздрості. Що ви робите. Невже хлопці помирали і помирають для того щоб ви підтримували банду , яка вас гнобила і гнобить, а тих, хто проти неї голову підняв, ви готові затоптати в болото, зробити ворогом, бо він замість свят їздить на полігони з допомогою, везе, що може в АТО? Цікаво, скільки там разів побував Михалець, Діброва, Карпюк(от би там побив сепаратюг, а не адміністрації? Перш ніж недовіру Оніщуку виказувати, загляньте в свою душу і запитайте, що погане він зробив, а що хорошого кожен із вас зробив, депутати і виборці Володимир-Волинського краю?
Астерікс Показати IP 24 Грудня 2014 20:52
Даєш беспредел часів Януковича ! Тепер це готові продовжувати найманці Путініа-"Свобода", вони ж і разом з Регами голосували за недовіру Бютівцю Оніщуку, який зі своєю партією в минуле скликання до ВРУ допоміг отримати перемогу тормозу Мельнику від націонал-фашистської партії "Свобода", фінансованої Рашею, О канєшно, це крутий нардеп, який округ допомагав, як міг- а міг небагато - в толпе трибуну блокувати і на свою фірмочку грошики заробляти. А тепер Оніщук своїм кандидатством шлях до ради прейшов. А тут ще й ревізію земель в районі захотів? А там -"голіхархи" від єцу, туди -зась. Направо підеш- голову райради втратиш, наліво-підеп заступник Пашка може побити, досвідє!. А прямо -підеш- за справедливість виступиш-ти воргом Майдану стане. От і вибери, спробуй Андрію! На підтримку "Батьківщини" теж не особливо не розраховуй, вона не завжди готова, Є справи і важливіші- розбудовою партії займається. Плюнь на всіх- і залишайся і далі порядною і чесною , не готовою на жодні компроміси! Але навчися рвати горло вогору, хто б за ним не стоя-чи це клоака Балог, чи влада, чи олігархи.А справжній народ, який хоче житив справедливій країні, тебе підтримає. Слава патріотам, ганьба проданцям і шкурникам!
Соня Показати IP 24 Грудня 2014 21:01
Михалець, себе і свого родича, який кажуть , поміг тебе на хабарці піймати і із райадміністрації вивести в кайданках, пожалій. Кара вас всерівно наздожене і людські сльози вам віділлються. Бандити і злодії самі, ви готові всіх такими бачити і купляти зрадників, і не лінь по хатах їздити, принижуватись, просити. обіцяти. Коли ж вам прийде кінець, Боже, зглянься над Україною, пошли її народу мудрості і чесності!
Зоря Показати IP 24 Грудня 2014 22:05
Як може Карпюк ненажерливий який знаходиться під слідством в очікуванні суду займати посаду службовця та позорити районну раду
Люба Показати IP 24 Грудня 2014 22:08
Чого Оніщук такий затянутий? Бо залишки влади яку маю БЮТ на місцях їм і його Юльці з косою дорогі. Кормляться з кишені Ахметова крихтами, тож для БЮТу тепер кожна посада дорога. Район то прикордонний і на Андрійкову маму сало та шини з Польщі гонять. В нього на таможні всьо схвачене. Савчук за посаду дав йому 10 тисяч баксів, а сьодні прийшов на сесію щоб через підставну людину набрати землі для своєї фірми. А обламали йому ту землю! Ше дадуть два на два.
12 до Люба Показати IP 24 Грудня 2014 22:22
В БЮті заведено з кожної посади наверх бабло щомісяця давати. В грудні на свадьбу Юлькіної Женьки скидалися. Вона в Києві на стадіоні Олімпійський свадьбу закатала на 100 тисяч баксов. І всьо правильно батальйону Батьківщини в АТО немає.
Люба Показати IP 24 Грудня 2014 22:10
І ще. Андрійко не знає законів. В нього депутат судимий, а він не спромігся його позбавити депутатства. Діброва почав Михальця садити, не вийшло, а те маленьке навіть таке не зробило.
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 23:03
ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ, НЕ ЗА ОНІЩУКА МАЙДАН БОРОВСЯ... А САГАНЮК ГРОШИМА РАЙОНУ НАВОДИТЬ ПОРЯДКИ В МІСТІ. ДІБРОВА ПАШИТЬ НА ЗЕМЛІ, А САГАНЮКЕ ДЕРЕБАНИТЬ
Василь Показати IP 24 Грудня 2014 23:08
Ти диви яку інформаційну війну Залупській зорганізував))))) Разом з представниками низки громадських організацій)))) Пять чоловік які бачать район лише на карті роблять погоду))) молодці! їхні зусилля та проти кисельова))))
Паша до Василь Показати IP 25 Грудня 2014 00:46
Я не розумію яким боком причетний залупський з міста до проблем у районі? А чого ж він не пішов на міську сесію і там не відкривав свою морду проти папи? Тільки в кабінеті мастак гнати на нього і на всіх! Вони ж хочуть мати владу у місті - кобу дибіла в мери, а карпюка в район. Свого прокурора хочуть, свого податківця, начальника міліції (правда не вдалось мархальчука втикнути). Чайковську в обласні депутати. Правда куди тепер ганьку і славку пристроять? хіба в інші партії перейдуть і знову на вибори. А чого про землю ніхто не згадує кому і скільки віддали і по якій оціночній вартості?????
Лаврентій (Любомль) Показати IP 25 Грудня 2014 08:53
Шановні, коли пишете коментарі з проблем висвітлених на сторінці памятайте, що далеко не усі є мешканцями ваших населених пунктів чи району. Тому викладайте свої думки чітко і зрозуміло. До обговорення ваших проблем хочуть долучитися не лише ваші люди.
Анонім до Лаврентій (Любомль) Показати IP 25 Грудня 2014 20:39
Суть така. Оніщук ставленик Саганюка - князя володимирського. Оніщука мамаша мала компютерний клуб, де кажуть грали в азартні ігри. Клуб накрили мєнти, але Князь відмазав. Оніщук вийшов князю должним. але при регіонал він був лише депутато. І тут Революція гідності. Оніщук - майданівець. Гоніть голову райради регіонала Слащука. Тоді князь задіяв весь свій вплив, щоб навіть колишні регіонали проголосували за нього. Але ті з депутатів, які не перший раз ними дуже впиралися, бо добре його знають. Він нічого для району не робив і не робить. Що можна сказати про голову, який за 10 місяців не побував в жодному селі? На посаду голови РДА він пропхав такого собі Савчука - голову ВАТ "Родючість", котрий обчистив акціонерів і називає їх баластом, сину, доньці купив квартири і машини, бере жінок за горло. І таких епізодів багато. Оніщук ідеї Майдану зрадив не лише цим епізодом. Посаду свою він зберіг знову завдяки князю та регіоналам. Луцюк, що його захищав прийшов на сесію вдруге за останній рік лише щоб його вигородити, а Будцев його однопартієць - корупціонер, який присвоював чужі премії будучи зам начальника районо. От такий Оніщук безславний голова райради.
Світлана Показати IP 25 Грудня 2014 09:43
Оніщук давай вже працюй, розписвся тут. Це ж тре щоб одне чмо так розпоясалося після майдани. Ти ж дурний як чобот. Тільки злови і збрий ті вуса
Галька Показати IP 25 Грудня 2014 09:47
Оніщук ти тупа дупа вкрав з Савчуком бюджетні гроші і думав буде далі жирувати.Савчука збулися не думай, що ти далі крастимеш. Маленький кишеньковий злодій. Ти ше зі школи слюньтяєм як був так і остався. Ми тебе гада повнимо. Корону собі почипив, а розуму як в кози, що в мене в хліві стоїть
Памела до Галька Показати IP 25 Грудня 2014 12:29
Ну, Галька, ти й тупа, не довчили тебе в школі. Ти спочатку граматику вивчи, а тоді коменти пиши. Мізків не більше як у курки, а ще когось критикуєш. Тобі б хоч якусь соту знань Оніщука, то може б і мала шанс в райраду прибиральницею. А на рахунок бюджету- взагаліі страшно подумати- ти в ньому, як баран в зорях. В нашій корумпованій країні, навіть така тупа коза Галька, схожа на ту, що в неї в хліві, вважає що порядність , врівноваженість-це вада. Краще бути обдирайлом свого народу як Діброва, крадієм і хабарником як Михайлець, тупим і бандитом з кулаками як Карпюк. В Європу нам нема шляху з таким народом. Ганьба!
галька до Памела Показати IP 25 Грудня 2014 20:13
Оніщук. що обід раніше почався? То помий вуса, щепни за сраку бухгалтера і йди їсти. а то курячі мізки засохнуть будеш підмітати в Папи подвіря і кіз пасти.
до Памели до Памела Показати IP 29 Грудня 2014 09:18
Не треба тут на Діброву гнати, як би не він задумайтесь стільки б людей без роботи сиділи, а землі пустували б! Щось тут з вас ніхто не взявся за ці землі, тільки писали би тут всяку,.. , !!! А села біля нього не бідують!!!
За Діброву Показати IP 25 Грудня 2014 10:26
Валерій Діброва авторитетна людина. Як був депутатом Верховної Ради зробив пріоритетну зону для Нововолинська, бо інакше після закриття шахт, місто б перетворилося на мертву зону. Гузь же тепер тільки мріє, щоб шахти закрили. Діброва обробляє сотні гектарів землі, дає роботу людям, а не сидить за компютером і обгаджує інші політичні сили. Його обирали і ще раз оберуть депутатом. Такі люди які мають власну позицію не вигідні ні Петру Саганюку, ні його лизоблюду Оніщуку.
Правда Показати IP 25 Грудня 2014 12:30
Дійсно, велике розчарування викликає сьогодні ВО «Батьківщина» своєю бездіяльністю. Але це, напевно, даються в знаки часті союзи і коаліції, на які погоджується Юля. Союз з бджолярем, обєднання з жидом Сенею, союз з фашистсько-путінською «Свободою» так Тимошенко нічого не навчили. Відправивши її в тюрму, а соратники найбільше в цьому були зацікавлені, розвалили БЮТ. Але скласти руки і вичікувати , це не вихід. Якщо соратники будуть так підтримувати Оніщука, то піде райрада в руки пройдисвітів. А заздрісникам, які думають , що в Юлі немає власних коштів на весілля, хочеться тільки поспівчувати- заздрість є великий гріх. Ну не дав вам Бог мізків, як у Тимошенко, то просіть, щоб хоч не відбирав останні залишки, які ще у вас лишилися. Соромно за наш народ. Тепер зрозуміло , що продажність, тупість, заздрість –це риса українська. Хочеться, щоб Майдан змінив все, але виходить потрібно міняти не владу, а українців. Так ніхто і не навчився відрізняти зерно від полови. А Оніщуку хочеться побажати сили духу і трохи наглості, бойовитості, бо тільки сильним підкоряються, тільки силу розуміють в нашій країні.
Мороз до Правда Показати IP 25 Грудня 2014 20:16
Хто тут тявкає, ви нєфіга не знаєте. Він у папіка в ногах валався токо шоб той помог посаду збереч. Я пол дня на шухері сидел, бо мав йти вусатіку на подмогу. але папік всьо хорошо порешал, то я токо віскі за счет вусатіка пил.
депутат Показати IP 25 Грудня 2014 14:32
Більша половина депутатів Володимир- Волинської районної ради довели, що не продаються, їх не можна залякати і вони мають власну думку. Так тримати! Добра, миру , злагоди!
Житель Когильно Показати IP 25 Грудня 2014 20:19
Я бачу Будцев великий захисник Оніщука. А вже за корупцію видсидів? Взяв присвоїв чужу премію і попався прокуратурі на гачок. Чого він судимий за корупцію ще досі депутат? Чого він відбувся тільки звільненням і переляком?
Сокол Показати IP 26 Грудня 2014 17:15
Особое отвращение вызывает Эдзьо Залупський зек- редактор желтой газетенки потерявший стыд и совесть! Даже имущество от жены отберает через суд! В чем его интерес в травле Онищука?
Зоря Показати IP 27 Грудня 2014 07:43
Читаю коментарі і стає соромно і страшно за Україну.І вже ине віриться, що ми збережемо державність. Невже в усій Україні такі тупоголовці як у Володимир-Волинському краї. Можна голові ради хоч тисячу разів по селах їздити, а чи буде толк, коли немає а ні законів, а ні правди, а лише корупція, а місцеві князьки, які вас обдирають, по типу хваленого Діброви і його родича Михальця, а ви їм ще й диферамби співаєте. Не розумію, чому ж класний пацан Валєра, який відстьогував бабло покійному Клімчуку(це факт перевірений), так часто отримував кошти (лише він один ) від написаних і прийнятих програм по сільгосподарству? Так має гарні звяки, вчасно платить в столиці, в дружбврить з Філюком, і подібними.Про це всі знають- не платить податків, відмиває ПДВ, не знають про це хіба що у Володимирі-Волинському. Ну й лохи ж ви, а ще тільки знімуть мораторій на продаж сільземель, то ви будете в нього батраками і вернеться в район кріпосне право. А Оніщук, така мала собі людина вирішив відкрити до господаря краю рота, от тепер і пройшовся по кьому каток, як і по всіх, хто хоче змінити цю страшну систему. І ще про дружбу Оніщука з Саганюком-будь це правда, то зробив би Саганюк його вже депутатаом київським, а не задрипаного району, який меру ніякого зиску не дасть. тим самим не давши можливость щенюку Гузю, який мріє поміняти Саганюка на свого барана (може тупого Кошельника, чи Борбелюка).Включіть хоч після Майдану, після АТО мізки, люди!
Сокол до Аноніма Показати IP 30 Грудня 2014 17:56
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus