USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облрада попросить Президента підтримати реструктуризацію кредитів

29 Травня 2015 11:55
Депутати Волинської обласної ради звернулися до Президента України з приводу ухвалення законопроекту про реструктуризацію валютних кредитів, яке через брак голосів перенесли на третє читання.

Про це йшлося під час четвертого пленарного засідання 34-ої сесії Волинської обласної ради, вчора, 28-го травня.

Із запитом до Голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика та Голови обласної ради Валентина Вітра звернувся депутат облради Сергій Слабенко.

«По телебаченню транслювали мітинги протестувальників біля Верховної Ради, які вимагали закону про повернення валютного кредиту. Прошу Гунчика і Вітра, аби вони звернулися до Президента з проханням зняти протистояння між суспільством та державою», - звернувся до колег Слабенко.

Депутати, своєю чергою, підтримали його запит.

Нагадаємо, Верховна рада України відправила проект закону про реструктуризацію валютних кредитів на третє читання, оскільки у другому не було достатньої кількості голосів.

Зауважимо, проект закону передбачає, що всі банки та фінансові установи України зобов’язані протягом місяця провести реструктуризацію зобов’язань за кредитним договором для усіх громадян України, які матимуть письмову заявою про невиконані зобов’язання за кредитними договорами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 29 Травня 2015 12:18
Хтось нахапався кредитів, а всі їнші мають за них заплатити.
Анонім до лучани Показати IP 29 Травня 2015 12:26
Ага. Всі (і бідні теж) скиньтеся, щоб допомогти багатим. Кредит ВСІМ не дають. Із зарплатою 3500грн не дали навіть 10 тис у.о., сказали: "Ви не платоспроможні". То ХТО їх тоді бере, ті кредити?!
лучани до Анонім Показати IP 29 Травня 2015 12:32
Довідку треба було підробити, як зробили ті,що зараз організовують кредитні мітинги та вимагають курс 5.
до лучанин до лучани Показати IP 29 Травня 2015 13:37
а в кого довідка була справжня і наміри не шахрайські що робити? Мітинги з ваших слів зло, перевести в гривню кредит зло. Маєте свої варіанти чи просто так по клаві стукаєте?
добряк Показати IP 29 Травня 2015 22:29
понабирались доларових кредитів як сучка блох а тепер давайте всі заплатим за них,а як що би долар впав до 3-х гривень то вертали різницю в бюджет,звичайно ні,а наша обл рада підтримала запит сирожи слабенка,у вас там певно с головою слабенько,гнати треба таких (мудрих) діячів сраною мітлою,на чужому горбу в рай захотіли і гуньчік старий пердун також підтримав,як що в обл раді розумних нема одні хитрожопі пропоную розігнати кровосісь
Олексій Показати IP 2 Червня 2015 12:01
Понабиралися кредитів наші люди, яких банки намагаються виштовхнути з практично оплаченого житла. Нам слід привчитися рятувати наших людей навіть під кулями, а не думати тільки, що "моя хата скраю". Стосовно іронії того, що той хто взяв кредит сам собі винен вже давно писано нашими класиками (І.Франко "Сам собі винен"). "Добряк" і інші "розумники" на цьому форумі додати краще до класиків не можуть. Можу нагадати і про біблійні слова щодо осуду лихварства і прощення тих, хто попав у тенета лихварів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus