USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські дітлахи напекли кексів для захисників

17 Вересня 2015 08:47
Смачну домашню випічку та макарони виготовили для наших захисників дітлахи з Волині.

Про це йдеться на сторінці «Народної самооборони Рожище» у соціальній мережі.

«Закінчилися літні канікули і для юних рожищан розпочалася гаряча пора навчання. Але попри шкільне навантаження, читачі Рожищенської дитячої бібліотеки встигають піклуватися про своїх земляків, що знаходяться в зоні бойових дій. Школярі, які є активістами волонтерського об`єднання «Територія дії», що працює при дитячій бібліотеці продовжують справу, яку започаткували ще влітку – власноруч виготовляють макарони для наших бійців. І ось чергова порція домашньої смакоти готова до відправки на схід», – йдеться у повідомленні.

Зі слів активістів, випічка приправлена такою щирою любов'ю, турботою та побажаннями найскорішої перемоги та повернення додому, що наші солдати, скуштувавши, неодмінно отримають подвійний заряд енергії, що допоможе їм вистояти в боротьбі з загабниками і наблизить нашу перемогу.

«Але цього разу, окрім макаронів, наші бійці смакуватимуть ще й запашними мармуровими (з какао) та гарбузовими кексами!», додають волонтери.

Організувала процес випікання натхненниця волонтерського об`єднання «Територія дії» Оксана Глинюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus