USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинські фермери отримають дотації за вирощування молодняка телят

29 Червня 2023 07:11
Від війни в Україні страждають усі галузі сільського господарства, в тому числі й тваринництво. Тим не менше, у Волинській області продовжують діяти програми з підтримки агропромислового комплексу. Тож незабаром фермерам Волині заплатять за утримання молодняка великої рогатої худоби.

Про це повідомляє ОДА.

Зокрема, заявки на отримання дотації подали 399 господарів та 11 підприємств області, що провадять свою діяльність в галузі тваринництва. Вони отримають компенсацію за перші пів року утримання телят – 700 гривень, а за наступні шість місяців – 1300 грн.

Виплати здійснюються за рахунок субвенції з обласного бюджету для надання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Допомогу надають тим господарствам, де народжуються телята. Загалом нараховано 1007,7 тис. грн для виплати дотації за утримання 888 телят.

Як повідомляє начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Юрченко, незабаром кошти почнуть надходити на рахунки одержувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus