USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські футболісти спрогнозували матч збірних України та Польщі

20 Червня 2016 16:00
Матч збірних України та Польщі спрогнозували волинські футболісти. Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося в українських гравців, які виступали та виступають у чемпіонаті Польщі, що вони думають про гру команди Михайла Фоменка. А також попросили хлопців спрогнозувати результат майбутнього матчу з нашими сусідами.

Ігор Биканов (виступав за луцьку "Волинь", польські "Хробри" та "Флоту"):

- У грі з Німеччиною я побачив хороший настрій на боротьбу, але не вистачило класу, аби реалізувати свої моменти. А ще було помітно, як наші виконавці не грають у футбол, а мучаться. Вони не отримували задоволення від гри. Можливо, окрім Коноплянки. В основному такі речі залежать від індивідуальної підготовки футболіста, наскільки він у собі впевнений, технічний психологічно, так би мовити. Не бачив і взаємодії та зв'язку між ланками, а пас на третього, мабуть, пройшов лишень кілька разів. У сучасному футболі - це домінуюча складова при володінні командою м'яча. З Північною Ірландією не було такого настрою, як на матч проти німців. В принципі, його ми не могли побачити, оскільки дуже важко після складного поєдинку з бундестім мати такий же самий бойовий настрій. Гравці розуміли, що суперник значно слабший, відповідно налаштувались на протистояння невідповідним чином. Це відразу помітно по самовіддачі футболістів. При втраті м'яча, замість його відбирання і виконання оборонних функцій, вони діяли по-іншому, без бажання сідаючи назад. Так перемогти не вдасться. Думаю, команді не вистачило ще плеймекера, такого холоднокровного як Руслан Ротань. Бігали багато, а віддати гострий пас ніхто не зміг.

Прогноз на третій тур? У прогнозах я не надто сильний, але можу сказати, що за рахунок спаду тиску за результат, наші хлопці зможуть продемонструвати хороший рівень. Ну й звісно потрібно дати змогу пограти Гармашу, Ротаню, Рибалці. Вважаю, вони внесуть свіжість. Бажаю нашим перемоги, але їм варто не забувати отримувати задоволення від матчу, адже це гра.

Тарас Романчук (гравець "Ягеллонії"):

- Не знаю кого тренери збірної випустять на матч з поляками, але хочеться побачити побільше молодих гравців. Після Євро із збірною повинен працювати український тренер, можливо Мирон Маркевич. Щодо гри поляків, у них сильна лінія атаки. Та й в двох матчах вони не пропускають. Мій прогноз на поєдинок - 1:1!

Спілкувався Андрій СОКОЛОВСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Токар ПМК Показати IP 20 Червня 2016 20:29
Скільки коштів ,уваги на всіх рівнях держави приділяють цій " галузі " - футбол , а результат НУЛЬ ! "Трудяги " в цій структурі отримують шалені гроші , землі під собою не відчувають ... Пора їх платню привести до показаного результату , а з надприбутків знімати 80% податку !!!
Тренер Показати IP 20 Червня 2016 23:32
Гравці збврної п***ори. Треба міняти багато що в українському футболі. Треба звернути увагу на романчука ален ні вони дивляться на уродів вроді ярмоленка.
новини Показати IP 22 Червня 2016 10:16
так у нас не футбол а стадо телят....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus