USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські футболісти потрапили у символічну збірну

26 Квітня 2016 08:45
Висновок спортивних ЗМІ після гри 23 туру у Запоріжжі — нічия «Волині» із «Зорею» варта перемоги. Лучани продемонстрували характер і в складному матчі попри некваліфіковане суддівство вирвали перемогу, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Багатьох гравців «Волині» журналісти викликали у символічні збірні туру. Наприклад, тріо, що кілька матчів поспіль закриває центральну вісь — Андрій Богданов, Сергій Кравченко та Олег Герасимюк — портал football.ua у повному складі зарахував у свою версію збірної.

«У першому таймі у «Волині» виходило все — і класні комбінації в один дотик, і дриблінг, і нестандартні ходи. Керувала всім цим названа вище трійка гравців», - пояснюють на сайті.

Найбільше ж схвальних відгуків отримав Сергій Кравченко.

UA-Футбол, включаючи Краву у збірну, зазначає, що це була справжня капітанська гра Сергія. «У свій день народження Кравченко виклався на всі 100%, успішно контролюючи центр поля, виграючи боротьбу в опонентів. Відмітимо також гострі паси капітана «Волині», - йдеться на сайті.

До збірної 23 туру Сергія включив також сайт footboom.com. Його журналісти також відзначили лідерські та організаційні якості капітана «Волині» і гострі паси.

UA-Футбол, крім Кравченка, відзначив у складі «Волині» гру Олега Герасимюка. Обумовлюючи свій вибір, портал відзначає, що майже всі комбінації лучан починав саме Олег, від нього пішло більше десятка гострих пасів. Це стосувалося і моменту, що передував голу, і самого взяття воріт від Анатолія Діденка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus