USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські каноїсти просять розчистити Стир

29 Вересня 2016 14:41
Розчистити русло річки Стир в межах міста та поглибити плесо просить обласна федерація каное.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради вчора, 28 вересня.

Депутат Євгеній Ткачук озвучив звернення від Волинської обласної федерації каное з проханням передбачити кошти на чистку русла річки Стир в межах міста та поглиблення плеса в районі ПАТ «Електротермометрія».

У федерації тренуються спортсмени, які є чемпіонами Європи, світу, учасники Олімпійських ігор. Але наразі підготовка волинських спортсменів втрачає ефективність. Адже через повалені кущі й дерева в річці, веслувальники можуть травмуватися.

Тож депутат просить розробити проектно-кошторисну документацію розчистки русла і поглиблення плеса й передбачити на це кошти у міському бюджеті. Крім того, він пропонує замінити аварійні сходи до центрального пляжу та облагородити пляж, на що теж просить передбачити кошти в бюджеті міста. Колеги підтримали запит депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кекс Показати IP 29 Вересня 2016 17:53
крім каноістів стан річки не цікавить нікого на жаль!
Катерина Показати IP 3 Жовтня 2016 09:22
Чудова ідея!!! Треба петицію - і довести це діло до кінця. Бо щоразу їздити в Ковель на тренування не раціонально і дуже втомлює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus