USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські «майданівці» кажуть, що політикою не займаються

4 Березня 2014 18:31
Представники Правого сектора на Волині, Автомайдану, Самооборони і громадських організацій запевняють, що не грають у жодні політичні ігри. Крім того, вони стверджують, що не дозволять прикриватися своїм іменем заради боротьби за владні крісла чи задоволення матеріальних потреб.

Про це стало відомо під час прес-конференції за участю представників Правого сектора, Самооборони Майдану, Автомайдану, ветеранів Афганістану, ВДВ, організації «Ніхто крім нас» сьогодні, 4 березня.

Темою зустрічі було «Забезпечення громадського порядку та безпеки громадян у місті і Волинській області».

Керівник Правого сектора Волині Павло Данильчук спростував чутки, що начебто Правий сектор готує на завтрашню сесію облради провокації. З його слів, ширяться чутки, що депутатів-регіоналів активісти прийдуть ставити на коліна. Він запевнив, що абсолютно не так, і Правий сектор не готує зараз жодних акцій.

«Останнім часом замість того, щоб консолідувати спільні позиції, наші середовища намагаються пересварити. Ми поза цим політичним процесом, ми не підтримуємо жодну політичну партію. Ніхто не має права прикриватися іменем будь-якої організації. Головне наше завдання - налагодити громадський порядок», - зазначив він.

Данильчук зауважив, що нинішні напрямки їх роботи – мобілізація, охорона громадського порядку і люстраційний процес. Жодних інших акцій вони не збираються проводити, запевнив він. Це ж підтвердили і представники організацій ветеранів ВДВ та Афганістану.

Керівник штабу Волинського представництва Самооборони Майдану Андрій Хведчак зауважив, що нині легітимною є лише організація Самооборони, яка діє в обласному центрі, у районах таких поки немає.

«В умовах передвійськового стану ми зробили складний процес легітимізації районних структур. Це зробили для того, щоб ніхто не прикривався цією назвою», - зазначив він.

«Самооборонівці» нині ж активно проводять мобілізацію й охороняють громадський порядок. Андрій Хведчак переконує, що Луцьк став більш спокійний, відтоді як розпочалися спільні патрулювання.

«На жаль, не володію статистикою, але я впевнений, що за ці дні кількість хуліганств нижча, ніж за аналогічний період цього року», - запевняє він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
пар Показати IP 4 Березня 2014 18:39
Данильчуку.Будеш ти хлопче там де і башкаленко.
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 18:44
Звичайно ви не політикою займаєтесь а тр...ханям
знаюча Показати IP 4 Березня 2014 18:53
Бре-шуть!!! У владних кабінетах кажуть, що саме тиск представників Правого сектора на Волині, Автомайдану, Самооборони... заважає з формуванням влади на Волині!!! Кажуть, що якщо не послухаєтесь - прийдуть люди... от і вся розмова!!! А хто вони такі, щоб кожного дня пресухи різні влаштовувати?!
свідок до знаюча Показати IP 4 Березня 2014 18:55
Тому і влаштовують, бо на злодії і шапка горить!!!
м1 Показати IP 4 Березня 2014 18:58
господа.а давайте данильчука просто вызовем на бой как мужчину.а потом гуся..и все этих уродов которые на фото....к корыту рвутся.Голосуем ..кто ЗА!
ОПА Показати IP 4 Березня 2014 19:19
ось завтра бандюки будуть на зборах колектив Луцьктепла нагинати, там і побачим хто вони ці майданівці: захисники чи карєристи що ловлять теплі крісла в мутній воді
Лучанка Показати IP 4 Березня 2014 19:42
Луцьк став спокійнішим? Не видавайте бажане за дійсне.
Lutsk Показати IP 4 Березня 2014 23:57
Звичайно не займаються))) Є зброя на руках, банда, гроші від пограбованих маєтків Яника, Пшонки і інших! Нашо їм політика, їм анархія потрвбна!!!!
м1 Показати IP 5 Березня 2014 10:31
спасибо За..поддержку.Есть в нашем городе Луцке.Люди с человеческими качествами а не (Шариковы-взять и поделить).Начинаем подготовку.Ждите новостей.Спасибо еще раз за поддержку.Слава Украине!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus