USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинські медики «швидкої» отримали легендарний позашляховик

28 Жовтня 2022 16:35
27 жовтня у Львові передали дев’ять із 30 нових унікальних повнопривідних позашляховиків Toyota Land Cruiser J78 для роботи медиків у складних умовах для служби медицини катастроф екстреної медичної допомоги України.

Одну з них отримала команда КП «ВОЦЕМДМК», повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Toyota Land Cruiser 70-ї серії майже без змін виготовляється з 1984 року і відзначається надзвичайно високою надійністю та хорошою прохідністю. Має просту конструкцію і високу ремонтопридатність.Такі авто використовують військові, рятувальники, медики у багатьох країнах світу.

«Асоціація Free Ukraine з 2014 року підтримує медичну сферу нашої держав, щоб українці мали змогу отримати фахову допомогу на територіях зі зруйнованою інфраструктурою. «Ми передаємо перші 30 автівок для медиків. Далі будуть ще. Таким чином служба Медицини Катастроф України отримає 100 автівок», – наголосила представниця Free Ukraine Ганна Лисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 28 Жовтня 2022 22:09
Помістити тяжкопораненого в авто - це треба мужність і неабияке здоров"я! ТПК - транспортер переднього краю, ЛуАЗ- 967, повнопривідний автомобіль амфібія !! Легкий, низькі борти кузова, для евакуації поранених та й на передньому краї -- КРАЩОГО НЕ-МА-Є !! (потрібен потужніший, надійний двигун!, дизель). Питання до власті і прем"єра: - вже почали випускати ??!! Чи й далі будемо чекати, коли щось дадуть союзники ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus