USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські митники виявили в автівці бурштин на 178 тисяч

24 Листопада 2015 11:58
Посадовці Волинської митниці попередили спробу незаконного вивезення бурштину.

Громадянин України, який мав намір відвідати Республіку Польща, вирішив всупереч законодавчим нормам перевезти партію бурштину смугою спрощеного руху «зелений коридор».

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Однак, працівники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС під час більш пильного огляду автівки з’ясували, що у місці, доступ до

якого ускладнений, знаходиться необроблене каміння бурштину.

Власне, каміння органогенного утворення загальною вагою 1 кілограм 158 грам волинські митники виявили у шкарпетках, які були вщент заповнені дорогоцінним камінням, та знаходилися в панелі над бардачком біля пасажирського сидіння.

Як встановили експерти, вартість цього комерційного та досить популярного каміння – щонайменше 178 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 24 Листопада 2015 12:00
А за 50 тисяч могли і не виявити.
ivan Показати IP 24 Листопада 2015 16:15
всерівно віддадуть назад бурштин, оскільки митна вартість менше 10 тис. євро, і це вже не контрабанда. Це було доведено в апеляційному суді волинської області, коли мешканець любомльського району віз бурштин у польщу, тоді суд першої інстанції оштрафував вищезгаданого гр-на на 160 тис. грн, а апеляційний суд скасцвав це рішення і повернув бурштин власнику. Тоді навіщо такі непотрібні результати роботи митниці, краще б просто пропустили чоловіка і не морочили б йому і собі голову!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus