USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинські митники затримали білоруса, який віз контрабандні запчастини на понад 200 тис.

11 Лютого 2021 22:34
Волинські митники затримали громадянина Білорусі, який намагався незаконно провезти запчастини.

Про це інформує Волинська митниця.

Слідуючи з Республіки Білорусь в Україну, в зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби по автобусній смузі руху заїхав рейсовий автобус марки «МАЗ», під керуванням громадянина Республіки Білорусь.

Під час проведення митного контролю, працівниками Волинської митниці Держмитслужби, запропоновано заповнити митну декларацію для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України, проте жодних товарів заявлено не було.

В результаті повного митного огляду зазначеного автобусу виявлено незадекларованих 229 одиниць запасних частин до транспортних засобів торгової марки WDA загальною вартістю 225150 грн

Таким чином громадянин Республіки Білорусь, не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Відтак, товар вартістю понад 225 тис. грн., вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus