USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

З Білорусі на Волинь хотіли провезти російських запчастин на 400 тис. гривень

22 Грудня 2021 23:01
З Білорусі через ПП «Доманове» хотіли ввезти в Україну заборонені товари, виготовлені в РФ.

Пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Днями в пункт пропуску «Доманове» прибув вантажний автомобіль під керуванням нашого краянина з вантажем «запасні частини до автомобілів». Товар слідував з Білорусі на одне з підприємств.

Враховуючи можливі ризики щодо незаконного переміщення товарів, оперативні співробітники прикордонного загону ініціювали ретельну перевірку. Згодом під час прикордонно-митного оформлення вантажу та перевірки товаросупровідних документів правоохоронці виявили відсутність в них інформації щодо виробника. На самих же запчастинах значилося, що вони виготовлені в Росії на ПАТ «КAMAЗ».
Зазначимо, що це підприємство входить до переліку юридичних осіб, щодо яких, згідно з рішенням РНБО, застосовуються санкції з повної заборони ввезення чи транзиту в Україну товарів.

У зв’язку з цим вантажівку, якою везли в Україну понад 800 запчастин російського виробництва, вартістю майже 400 тисяч гривень, правоохоронці встановленим порядком повернули на територію Білорусі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 22 Грудня 2021 23:13
То хай на Волині і далі стоять ті Камази.
Я Показати IP 23 Грудня 2021 06:04
ідіотизм
контрабандист Показати IP 23 Грудня 2021 06:11
А как ввозить людям запчасти к КАМАЗам, которыми десятки лет пользуются? Завтра очередное РНБО введет санкции против бмв, так что теперь всем бмв выкинуть?
юрій миколайович Показати IP 23 Грудня 2021 08:27
Дибілізм.Газ Російський теж тоді не пускайте.Поскачемо і зігріємось а хто не скаче той ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus