USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинські Новини – в топ-10 найпопулярніших локальних ЗМІ України

20 Лютого 2024 12:59
Волинські Новини увійшли в топ-10 найбільш популярних в Україні регіональних сайтів, обійшовши в цьому рейтингу решту волинських онлайн-ЗМІ й ставши найпопулярнішим виданням в області.

Добірку з десяти найбільш популярних в Україні локальних онлайн-медіа підготували спеціалісти команди PR-платформи PRNEWS.IO. Вони проаналізували свої та бази даних від SimilarWeb за головним критерієм – статистика відвідуваності сайтів за 2023 рік.

Локальні онлайн-ресурси пишуть про те, що відбувається на місцевому рівні, у конкретному регіоні, місті або районі. Вони відіграють важливу роль, бо надають місцевим жителям інформацію про новини та створюють платформу для обміну ідеями.

Крім відстеження актуальних новин, такі медіа пишуть про політичну ситуацію в органах місцевої влади, оприлюднюють їхні рішення та пильнують за виборами. Локальні ЗМІ відстежують події місцевих спортивних команд, змагань, анонсують виставки, концерти, театральні вистави та інші культурні події. Деякі такі ресурси мають спеціальні рубрики, присвячені певним аспектам місцевого життя, як освіта, охорона здоров’я, соціальна справедливість тощо.

Читати ще: Найпопулярнішому ЗМІ Волині – 13 років. Інфографіка

Рейтинг очолило kyiv.comments.ua – видання з міста Києва. Його за минулий рік переглянули 233 млн разів. Ресурс відслідковує актуальні новини зі всієї України та свого регіону у тому числі. Пише як про політичні та економічні події, так і про соціальні та культурні івенти. Має велику базу журналістів, які презентують репортажі просто з місць подій.

Другим стало видання www.0352.ua, яке за рік отримало 44 млн переглядів. Воно розказує про поточну ситуацію Тернопільщини, публікує останні новини та анонси подій. Також воно популярне своїми фото- та відеорепортажами.

Mukachevo.net посіло третє місце рейтингу. На його сторінки за 2023-й зайшли 37 млн разів. Медіа пише про події у Мукачевому. Також воно має різноманітні рубрики для широкого кола аудиторії: від порад для бізнесу до статей про здоров’я і спорт.

На четвертому щаблі розташувалася платформа radiotrek.rv.ua, її за рік відвідали 36 млн користувачів. Вона популярна на Рівненщині, оперативно відслідковує усі події та публікує актуальні анонси й репортажі. Крім цього, запрошує до себе експертів, з якими аналізує поточний стан у регіоні.

Varta1.com.ua – онлайн-ЗМІ з Львівщини, за рік видання отримало 32 млн переглядів і зайняло п’яте місце в рейтингу найпопулярніших. Видання має рубрики новин, репортажів, анонсів та статей на різноманітну тематику: від суспільних до спортивних.
Наступна п’ятірка рейтингу розташувалася так:

dp.informator.ua з Дніпропетровського регіону – 26 млн переглядів;

novosti-n.org з Миколаївського регіону – 24 млн переглядів;

volynnews.com з Волинського регіону – 17,9 млн переглядів;

news.pn з Миколаївщини регіону – 17,5 млн переглядів;

rayon.in.ua має рубрики з різних регіонів – 17,1 млн переглядів (сумарний результат більш як 50 сайтів).

Ці локальні онлайн-медіа надають інформацію про місцеві бізнеси, розвиток економіки регіону, нові інвестиційні проєкти та інші аспекти місцевої економіки. Також вони відстежують політичну ситуацію у місцевих органах влади, кримінальні справи, розвиток інфраструктури та пишуть про спортивні і культурні події своїх регіонів.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus