USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ІА Волинські Новини вітає читачів з Новим роком

1 Січня 2016 00:05
Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини вітає волинян із Новим роком! Миру і злагоди, нехай новий 2016 буде роком виправданих очікувань і легких перемог.

2015 рік був нелегким для кожного з нас. Проте, спільні негаразди єднають та гартують людей, як ніщо інше – за рік ми з вами стали ще сильніші, виваженіші та рішучіші. Тому давайте побажаємо одне одному витримки, терпіння та наснаги на рік прийдешній. Заберіть у нього найтепліші та найкращі моменти 2015-го та примножте у 2016.

Як і вся Україна, ми просимо у Святого Миколая миру та захисту для України і з нетерпінням чекаємо на той день і ту хвилину, коли редакція опублікує новину під заголовком «В Україні закінчилась війна». А поки, давайте робити те, що наближає цю перемогу та єднає нас: будьмо добрішими, чуйнішими та відвертішими зі своїми близькими та рідними.

Миру, удачі, здоров’я та щастя вашим домівкам. Вірте в чудеса, і вони обов’язково збудуться. З Новим роком!

Завжди ваше, Інформаційне агентство Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
красноволя Показати IP 1 Січня 2016 04:19
полiщуки з новим роком коляда вже дома
лучанин Показати IP 14 Січня 2016 13:05
Прочитав що сайт ОДА -найгірший в у УКРАІНІ.Який позор 1 ЦЕ -вина братіі яка його веде.І заступника з питань ідеологіі... ПАНЕ ГУНЧИК 1 Кого ВИ набрали 1 призначили7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus