USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинські Новини» вручили призи переможцям

17 Вересня 2016 21:45
Завершилася передплатна кампанія газети «Волинські Новини». Відтак головний приз – велосипед – поїхав до Віктора Матюка у Седлище Любешівського району. Чоловік каже, що виграшем дуже потішений.

«Про газету дізнався від сусіда. Прийшов до нього у гості, побачив «Волинські Новини» й почав читати. Газета мені дуже сподобалася. А тут ще й на пошті сказали: якщо передплатити її на півроку, то можна виграти цінний приз. Чесно скажу: я у це не вірив. Але газету передплатив. Потім прийшов сусід і каже: «Слухай, з тебе пляшка! Ти читав, що велосипед виграв?». Так я дізнав­ся про свій приз. Ніколи нічого не вигравав. А тут пощастило», – розповів Віктор Матюк.

Чоловік каже, що у їхньому селі ровер – дуже потрібний транспортний засіб. Виграш же віддасть дружині Галині, а сам на своєму старенькому двоколісному їздитиме.

А от морозильну камеру отримав Олександр Шкварчук із Луцька.

«Передплатив газету, бо тут є програма. А я люблю канал «Мега» дивитися. Цікаво читати про наших земляків. А ще тут є усі волинські новини! Коли в газеті надрукували імена переможців, то я цього не побачив. Дізнався про приз уже тоді, коли додому лист надійшов. Це була несподіванка. Не звик щось вигравати», – розповів пан Олександр.

Людмила Рубашевська з Нововолинська газету передплатила й поїхала відпочивати у Болгарію. Коли жінка повернулася, на неї чекав приємний сюрприз – набір інструментів.

«От уже буде мій чоловік щасливий, що такий приз привезу додому», – зізналася пані Людмила.

Лучанка Світлана Зозуля виграла тонометр. Каже, що про газету дізналася із сайта «Волинські Новини». «Вирішила передплатити. Газета зацікавила мене ще з перших номерів кросвордами. Адже там теж можна отримати подарунок, якщо правильно відгадати слово. З кросвордами мені не таланило. Подумала, що, може, тут пощастить. І не помилилася», – радіє Світлана.

Микола Іванюк із Луцька хотів виграти велосипед, але отримав банний рушник.

«Я перед цим читав «Хроніки Любарта». Адже сам політолог і цікавлюся суспільно-політичним життям міста, – каже пан Микола. – Передплатив «Волинські Новини», бо тут є сторінка «Історія». Це дуже добре. Адже не всі волиняни знають історію свого краю. Думав, що велосипед виграю. Але виграв рушник. Теж приємно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus