USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські підприємства отримуватимуть компенсації за мобілізованих

16 Листопада 2015 11:45
Відповідно до нещодавно затверджених змін, підприємства, організації та установи зможуть отримати компенсацію середнього заробітку декількох категорій осіб, які були мобілізовані.

Про це під час оперативної наради в облдержадміністрації 16 листопада повідомила директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод.

Вона поінформувала, що запроваджено виплати компенсацій підприємствам, установам та організаціям середнього заробітку працівників за осіб, які були призвані на військову службу під час мобілізації. Виплати проводили з січня 2015 року, а відповідно до змін від 4 листопада додали низку категорій, яким проводитиметься компенсація. Це – працівники, які призвані з 14 березня 2014 року, прийняті на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації щодо загрози національній безпеці у 2015 році, призвані на строкову військову службу, починаючи з 11 червня 2015 року, призвані на військову службу під час мобілізації в особливий період та підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку із прийняттям на військову службу за контрактом починаючи з 11 червня 2015 року.

Термін подання і реєстрації виплати компенсацій – 14 грудня. Відтак, є три тижні для вчасного подання заявок на компенсацію з держбюджету коштів за мобілізованих осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus