USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські податківці переконують: хабара не вимагали

6 Квітня 2015 10:48
Податківці спростовують інформацію щодо ймовірного вимагання хабара на митниці. І неабиякого – розміром в 150 тисяч доларів.

Нагадаємо, під час прес-конференції представників ТОВ «Метпромсервіс» 31 березня стало відомо, що запорізьке підприємство «Метпромсервіс» може вивезти виробничі потужності з України через дії волинських податківців.

Мовляв, вантаж, який чекають у Німеччині, більше двох місяців був арештований, а експертизи, які можна провести за 48 годин, затягувалися. Натомість, пришвидшити експертизу підприємцеві «прямим текстом» запропонували за 150 тисяч доларів.

Цю ситуацію прокоментували у слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області.

Так, наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами службового підроблення та ухилення від сплати податків в значних розмірах, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.212, ч.1 ст.366 КК України.

Під час розслідування даного кримінального провадження, слідче ГУ ДФС у Волинській області 28.01.2015 року під час проведення процесуальних дій, визначених Кримінальним процесуальним кодексом, вилучило товаросупровідні документи на вантажі та вжило заходи щодо накладання арешту на вантажі та транспортні засоби.

У подальшому, 30.03.2015 у зв’язку із відмовою суду у накладенні арешту на вилучене майно та транспорті засоби, слідче ГУ ДФС у Волинській області інформувало про це посадових осіб Волинської митниці ДФС, а вилучені документи і вантаж повернули власнику. Того ж дня посадові особи митниці завершили митні формальності щодо товару, який скерували в Польщу.

Інформація щодо начебто вимагання посадовими особами

ДФС у Волинській області хабара не відповідає дійсності, - переконують в управлінні.

Досудове слідство триває.

Додатково, стверджують управлінні, на неодноразові звернення посадових осіб запорізького підприємства, ДФС в області надавалась вся запитувана інформація та роз’яснення про правові підстави щодо затримання вказаних вантажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
не пацик Показати IP 6 Квітня 2015 11:06
зараз невимагають а просють : дайте дайте дайте хоть що небуть бо на джіп-чірокі і маеточок в шашьку невистачае : ! демократія-люсрація замість грізного Вимагаю або Посажу вживаеться термін чисто украінський :- дайте- дайте що небуть не я беру а в Киеві вимагають
Вітьок Показати IP 6 Квітня 2015 11:20
О, ну вони зразу так і розказали що вимагали. Мають бути докази а на словах хто признається що брав? Краще б ті податківці мальовані розказали як за державну зарплату можна на жіпіку їздити на Світязі дачку мати і так далі? Що бабушка подарили?
Назарій Показати IP 6 Квітня 2015 11:24
Чому податківців Волинських не люструють? Чому т ж самі сидять в кріслах? Чому перед народом, пдприємцями, бізнсменами не розкажуть як так вони живуть краще деяких пдприємців? Підприємці працюють а збагачуються наші податківці. Парадокс . Систему треба міняти а не так як Яценюк міняє людей на своїх. А де з ті зміни обіцяні?
волинь Показати IP 6 Квітня 2015 11:27
Брехня там і все. вже замилил наверника комусь поділились і тепер розказують що не брали. а інформацію всю стерли. рука руку миє. джіпиком гасають у саунах паряться а дружина хрестиком вдома вишиває бо роботи їй не треба як іншим жіночкам
хех Показати IP 6 Квітня 2015 13:36
Каструвати усіх і в ато
Волинь Показати IP 6 Квітня 2015 13:45
І відкат за повернення ПДВ у розмірі 25-32 % теж брехня. Але всі чомусь його сплачували. В податковій службі України працюють одні покидьки. Система їх робить усіх злочинцями. А ПДВ найкорумпованіший податок.Народ України переживе і ПДВ , ППО, і навіть ПВВ. Якщо переможе жидовську наволоч. Слава Україні !
Пєтя Показати IP 6 Квітня 2015 14:56
І правдла там одні покидьки працюють. Совісті у них давно немає а наглості хоч забирай. Тримаються за корита.
Волиняки Показати IP 6 Квітня 2015 14:58
В Ато їх разом з їхніми джипами. Що на них немає війни так званої, що їм і далі зажиратись ? Чому як не себе то хоч автівки не поздають в Ато ?
Ярик Показати IP 6 Квітня 2015 15:01
Чому ніхто не оприлюднить доходи податківців? Чому не покажуть не розкажуть як живуть сім"ї податківців де працюють їхні дружини(чоловіки), скільки витрачають на відпочинок і так далі? І головне як на державну зарплату їм так вдається?
не пацик Показати IP 6 Квітня 2015 16:49
все тому що податкова як і украіські банки то натуральні злодійські притони і людей які іх відиідають вони вважають лохами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus