USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинська митниця звинувачує столичних журналістів в необ’єктивності

16 Березня 2015 18:13
Сюжет одного з центральних каналів, який розкритикував діяльність Волинської митниці, не припав до душі очільнику структури. Він назвав його однобоким і необ’єктивним.

Про це виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Андрій Андрейків розповів під час брифінгу сьогодні, 16 березня.

Нагадаємо, цими вихідними телеканал ТСН випустив сюжет про те, як можна фактично без мита придбати за кордоном авто і ввезти його в Україну. Зокрема, була розкрита схема, коли покупець проходить польський кордон з документами, виписаними на юридичну фірму, а український – з документами, оформленими на фізичну особу. А за додаткову плату митники можуть врахувати дефекти, щоб зменшити митну вартість.

Зі слів Андрія Андрейківа, журналісти висвітили «складні й непрості питання діяльності митниці».

«Ми висловлюємо застереження щодо об’єктивності журналістів каналу 1+1, які, на нашу думку, однобоко, без будь-яких доказів висвітили роботу не тільки митниці, а й системи правоохоронних органів, які працюють на кордоні. При цьому працівники Волинської митниці у спілкуванні з журналістами надали офіційну інформацію щодо боротьби з офшорними схемами, які стосуються як комерційних, так і державних структур», - заявив він.

Натомість, на його думку, активна боротьба з корупцією та ламання корупційних схем, які так впроваджуються на митниці, натикаються на «системний опір з боку як підприємств, так і політичних осіб, зокрема й представників депутатського корпусу, які хочуть зберегти монополію імпорту продукції, створити кишенькові органи влади і мати ручних митних осіб».

Відтак, жодним чином не спростувавши інформацію про дію вищезгаданої схеми на Волинський митниці, Андрій Андрейків натякнув на замовність матеріалу, яким розкритикували його роботу.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Андрейківа звинуватили у «подвійних стандартах». Мовляв, з одного боку митники декларують чесність та порядність, зміни до законодавства, а з іншого – неугодних підприємців, які не погоджуються платити хабарі, заносять до «чорних списків», а як помста - процедуру оформлення штучно затягують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОРУПЦІЯ НА ВОЛИНСЬКІЙ МИТНИЦІ: КЕРІВНИКУ ЗАГРОЖУЄ ЗВІЛЬНЕННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
опа Показати IP 16 Березня 2015 18:21
Правда очі коле?
Дід Панас Показати IP 16 Березня 2015 18:40
Нехай на ніч малятам такі казки розказує
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 18:46
Пи*дун на внутрішній митниці фірма ві платять по 300$ а при переході гонщікам обходяться 100$ роздачі навіть еколог який ставить на інвойсі свою зелену мучать бере за це 20 гривень смішно
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 18:57
Мінус поставив еколог до 3 комента
Петро Показати IP 16 Березня 2015 19:29
Не шановні митники, саме це викриття, є не однобоким, але об’єктивним, а вам варто подумати, з ким ви, чого прагнете, і чого хочете, скоріше грошей, але скажу вам, вони сьогодні є, а завтра їх нема, а ви залишаєтеся відповідальними перед совістю (та даремно), але основне перед БОГОМ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ас Показати IP 16 Березня 2015 20:55
ГДЕ СЕТКА?????
Митникам Показати IP 16 Березня 2015 21:16
запитання до вас одне - яка у вас зарплата і звідки взялись котеджі, престижні авто і земельні ділянки, су.. ви діти
Анонім Показати IP 16 Березня 2015 21:58
Щось себе Андрій вільно почуває напевно порішав перевірку яка місяць сиділа на кордоні прикормив
Ольга Показати IP 16 Березня 2015 22:06
Брехун.
лучанка Показати IP 16 Березня 2015 22:09
назвіть скількі митників пішли в Ато?
123 до лучанка Показати IP 17 Березня 2015 05:02
нехай порахують хто сільки пропустив авто на фірми та офіційно зробити запит на польську сторону різницю недоборів нехай заплатять інспектори тоді повсираються бо на кожній авто 1500-5000уе а скільки ліваків грузпасів тундри те саме і на внутрішній митниці ,в ато вони неможуть бо в них грижа,а оформити лівака так там черга в дисечера , візміть одного за яйця і він розкаже покаже і дасть попробувати а 1+1 нічого конкретного непоказав
1223 до 123 Показати IP 17 Березня 2015 05:16
погляньте що роиться на розборках *шротах* навколо луцька це все ліваки , а запитайте чиі ці шроти ,,,, арсеній петровичу нетам ви шукаете або ви в долі або всі бебіли приідьте самі побачите що тут робиться або дайте номер телефону щоб звами можна було поспілкуватися або зробіть прийомний день один раз на місяць поспілкуйтесь з людьми,,,,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus