USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці популяризують престиж професії

21 Лютого 2015 16:43
Кадрові підрозділи органів внутрішніх справ Волині проводять профорієнтаційну роботу серед цивільної молоді, тож чимало випускників уже виявили бажання служити українському народу, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Про це зауважив заступник начальника управління Олександр Поліщук під час профорієнтаційного заходу серед цивільної молоді та працівників міліції Волині. Інформаційний захід відбувся у Луцьку і його головна мета – пропаганда міліцейської професії та вищих навчальних закладів системи УМВС.

Під час розмови обговорили питання відбору кандидатів на денну та заочну форми навчання. Представник університету роз’яснив присутнім умови вступу на навчання до Львівського державного університету внутрішніх справ. При цьому особливу увагу звернули на організацію прийому на навчання працівників органів внутрішніх справ для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра та магістра.

– Кадрові підрозділи органів внутрішніх справ Волині проводять профорієнтаційну роботу серед цивільної молоді, тож чимало випускників уже виявили бажання служити українському народу, – зауважив заступник начальника управління Олександр Поліщук.

До слова, у зустрічі взяли участь заступник начальника управління Олександр Поліщук, начальник управління кадрового забезпечення УМВС Сергій Кондратюк, начальник факультету з підготовки слідчих Львівського державного університету внутрішніх справ Олексій Авраменко, помічники та начальники підрозділів кадрового забезпечення міськрайорганів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
всіх цих крис старог Показати IP 21 Лютого 2015 17:03
всіх цих крис старого режиму кадровиків умвс в ато на передову.хабарники.а кондратюк хай там торгує чим раніш торгував.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2015 17:33
А що Кондратюк вже начальник кадрів області? А де Фень?
добряк Показати IP 21 Лютого 2015 17:48
менти все робили щоб люди їх неповажали і ще довго їм одмиватись не словом а ділом щоб відновити довіру у населення нема нічого огиднішого ніж продажний мент
Маю думку до добряк Показати IP 21 Лютого 2015 18:59
Та ні, "мєнт" - це не образливо, це почесно! а негідникам підходить лише визначення "мусор"
Сolonel до добряк Показати IP 21 Лютого 2015 22:45
ВОЛИНСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ПОПУЛЯРИЗУЮТЬ ПРЕСТИЖ ПРОФЕСІЇ а чесно працювати не пробували?! Бути право а не кривоохоронцями, берегти честь мундиру, розуміти, що слово офіцера не порожній звук, бути патріотами а не при першій небезпеці *ерої менти одразу в кущі - оце мабуть була б найкраща популяризація. А так дівку з окружної - популяризуй не популяризуй всерівно *** залишиться.
Волинянин Показати IP 21 Лютого 2015 18:02
Хай поширюють, а толку, дурних вже немає......ніхто не хоче платити за робоче місце в міліції 2000-4000 тис. доларів славнозвісним кадровикам, щоб отримувати заробітну плату в розмірі 2500 гривень, яке з нашим курсом прирівнюється до 50$.....Ніхто з просто люду цього не зроруміє.....за таку зарплату навіть сім'ю прокормити не можна.....не то, що відкладати якісь кошти на чорний день.
Анонім до Волинянин Показати IP 21 Лютого 2015 18:50
ті хто платить 2000-4000 доларів за міце потім живуть не на одну зарплату 50 дол.
999 Показати IP 21 Лютого 2015 21:29
коментар було видалено
свідомий Показати IP 21 Лютого 2015 22:01
Є бажання сказати за В.Висоцьким :" Давайте вип'ємо за МУР(МВСУ),за МУР ніхто не п''є. а ви хоч раз побудьте в їхній шкурі"
Григорій Іванович Показати IP 21 Лютого 2015 22:50
Відбір в радянську і пострадянську міліцію був неприродним. На жаль, але це був відбір покидьків. Тих хто не міг або не хотів працювати. Але хотів міську прописку, ранню пенсію і можливість отримувати гроші просто за носіння форми. Це - в кращому випадку. У гіршому - за можливість грабувати громадян за допомогою ксиви і бити за допомогою палиці. Ні в якому разі не хочу образити розумних і чесних співробітників міліції, які вряди годи трапляються і зараз. Але вони - швидше виняток з системи, ніж правило. І ось систему потрібно змінити так, щоб дурні і покидьки в міліції були рідкісним винятком, а не правилом.
Волинь Показати IP 21 Лютого 2015 23:08
Показуху всі можуть зробити. А працювати для громади можуть одиниці. Як казала покійна Леся Гонгадзе, у прокуратурі та міліції працюють одні покидьки. Нам потрібно багато зробити, щоб пройти той шлях від "Мєнта" до поліцейського. Потрібно міняти систему, а не вивіски чи деякі морди. Слава Україні.
хех Показати IP 21 Лютого 2015 23:08
Мусора дарма стараються
лучанка Показати IP 21 Лютого 2015 23:23
а що тут пропагувати , на днях бачила як з великою міліцейської машини номер 0038 виліз валикий пяний виродок із сірником в роті із широкою червоною пикою, я проходила повз від його три метра і то почула скажений запах горілки і перегару в кучі !!!!!!!!!! де самооборона майдану, де правий сектор , це знущання над тисячами загиблих !!!!!!!
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2015 12:45
МІЛІЦІЯ НА ВІДМІНУ ВІД ІНШИХ РОЗПОЧАЛА РЕФОРМУВАТИСЬ. ЕКА ЗГУЛАДЗЕ ЩОСЬ МАЄ ЗРОБИТИ. А В ПРОКУРАТУРІ ВСЕ ЯК І РАНІШЕ...
Кіпер Показати IP 22 Лютого 2015 13:13
Мєнти хоть в АТО їздять. Крім них ще СБУшніки їздять. А більше ніхто із тих що носять форму державну. Ні прокурорчики, ні податкові мусора, ні пожежнічки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus