USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські прикордонники під обшивкою авто знайшли приховані медпрепарати

29 Березня 2019 11:17
В пункті пропуску «Піща», що на кордоні з Білоруссю, прикордонники Луцького загону спільно з митниками під час поглибленого огляду автомобіля «Фольксваген» виявили приховані медичні препарати.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Наш співвітчизник, ймовірно сподівався ввезти ліки в Україну непомітно, адже обрав смугу руху «зелений коридор» та не заявив про наявність товару. Однак правоохоронці знайшли медпрепарати в порожнинах задніх дверей та під обшивкою стінки авто. Коробки з лікарськими засобами працівники пункту пропуску дістали після демонтажу обшивок зі зніманням кріплень автомобільної фурнітури.

Під час повного митного огляду з демонтажем обшивок із влаштованих тайників вилучено загалом 332 упаковки популярних пігулок білоруського виробництва «Мукосад», «Кальцій», «Панкреатин», «Ібупрофен», лікарських мазей та розчинів.

За приховування від митного контролю настає відповідальність за ст.. 483 Митного Кодексу України. Згідно з нею, підлягають конфіскації прихований товар та транспортний засіб, у якому для його переміщення було влаштовано тайник.

Відтак, ліки та VOLKSWAGEN, оцінений у понад 200 тис гривень, вилучені на склад митниці до остаточного рішення суду. Крім конфіскації предметів правопорушення, санкція статті передбачає штраф у розмірі 100 відсотків вартості прихованого товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus